Devoțională Dumnezeu este pentru tine, nu impotriva ta

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 68
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1691-dumnezeu-este-pentru-tine-nu-impotriva-ta]Dumnezeu este pentru tine, nu impotriva ta[/url]



Romani 8:31 Deci, ce vom zice noi in fata tuturor acestor lucruri? Daca Dumnezeu este pentru noi, cine va fi impotriva noastra?



Te confrunti cu anumite incercari chiar acum? Ai probleme in casnicie sau lipsuri financiare? Poate ca copilul tau nu merge pe calea cea buna sau poate ca o boala mai veche a revenit. Ce vei spune deci, tuturor acestor lucruri?



Stii ceea ce Dumnezeu ar vrea ca tu sa spui? Vrea ca tu sa spui „daca Dumnezeu este cu mine, cine poate fi impotriva mea?"



Daca sti ca Presedintele sau Primul Ministru este in favoarea ta, poti crede ca totul va fi bine. Dar tu ai un Sustinator chiar mai bun. Biblia ne spune ca Dumnezeu Cel Atotputernic, Creatorul cerului si al pamantului, este de partea ta. Ce problema ar putea sa aiba controlul asupra ta cand Cel Atotputernic este de partea ta? Poate diavolul sa aiba succes venind impotriva ta, atunci cand Dumnezeu este de partea ta?



Daca Dumnezeu este de partea ta azi, daca Dumnezeu este de partea ta chiar in acest moment, n-ar trebui sa te plangi „Daca as avea asta.... daca nu as fi spus acel lucru..." si nu trebuie sa te ingrijorezi de trecut „ce fac daca se intampla acest lucru.... ce fac daca nu vom avea suficient...". Regretand trecutul si ingrijorandu-te pentru prezent, nu vei schimba nimic. Mai bine priveste catre Tatal tau ceresc. Pentru ca El este pentru tine chiar in acest moment, poti avea incredere ca El te va ajuta si iti va da ceea ce ai nevoie.



Prietene, Dumnezeu este pentru tine. El a trimis pe Fiul Sau sa moara pentru tine. Isus ti-a dat un drept platit cu sange, la o viata din belsug, plina de scopuri si sensuri. El ti-a dat un drept platit cu sange ca sa umbli in sanatatea divina, toate zilele vietii tale. Ti-a dat un drept platit cu sange la bunastare chiar si atunci cand economia merge in jos.



Ai toate aceste lucruri, nu pentru ca le meriti, ci pentru ca Isus Si-a varsat sangele dandu-ti dreptul sa le ai. Toate aceste binecuvantari sunt ale tale azi, pentru ca Dumnezeu este de partea ta. Si daca Dumnezeu e pentru tine, cine poate fi impotriva ta?

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Dumnezeu este pentru tine, nu impotriva ta | Salvatorul.ro
meniu prim
Numele Domnului este un turn tare; cel neprihănit fuge în el, și stă la adăpost. ( Proverbele 18:10 )