Devoțională Inima Tatalui tau

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 107
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1700-inima-tatalui-tau]Inima Tatalui tau[/url]



Matei 7:11 Deci, daca voi, care Sunteti rai, stiti sa dati daruri bune copiilor vostri, cu cat mai mult Tatal vostru, care este in ceruri, va da lucruri bune celor ce I le cer!



Hai sa-ti spun o intamplare adevarata pe care am auzit-o. Copilul unui pastor a fost diagnosticat cu cancer. In ziua in care copilul a fost programat pentru o operatie, tatal a strigat catre Dumnezeu „Doamne, am aproape treizeci de ani, dar fiul meu are abea trei luni, de ce nu iei ani din viata mea si sa-i dai baiatului meu?"



Apoi, adanc in fiinta acelui om, o voce aproape sonora, a spus „Eu nu sunt astfel!" Cand omul a auzit aceste cuvinte, si-a dat seama imediat ca boala copilului sau nu era de la Dumnezeu. De asemenea si-a dat seama ca daca el, care era un pacatos, dorea ca fiul sau sa se insanatoseasca, cu cat mai mult dorea acest lucru, Tatal sau ceresc! Asa ca a schimbat rugaciunea si a spus „Tata, Dumnezeule, ma impotrivesc acestei boli si iti cer vindecarea copilului meu!" In acea zi, pe masa de operatie, chirurgul nu a mai gasit nici o urma de cancer.



Azi, Dumnezeu vrea ca tu sa sti ca El nu este genul de Tata care sa te vrea bolnav si invins, sa te tina sarac si tanjind, sa-ti refuze implinirea nevoilor tale si sa-ti nege binecuvantarile.



Atunci cand fiica mea, Jessica era mai mica am cumparat pentru ea un frumos ursulet de plus. Ursuletii de plus sunt jucariile ei favorite si abea am asteptat sa vad bucuria ei atunci cand il va vedea. Bucuria mea este sa o vad pe ea fericita. Atunci cand este bolnava si nu poate dormi noaptea, ma doare sa o aud plangand. Atunci cand ea striga, eu nu-i pot ignora strigatele. Ma identific cu durerea si suferinta ei cu toate ca stiu ca boala este de scurta durata. Atunci cand ea sufera, si eu sufar. Atunci cand ea este trista si eu sunt trist.



Cred ca Dumnezeu ne da copii pentru a ne ajuta sa intelegem ce fel de inima are Tatal nostru. Bucuria Lui este sa participe la bucuria ta si sa te vada fericit. Dumnezeu vrea ca tu sa sti ca daca tu care esti rau, sti cum sa dai lucruri bune copiilor tai, cu atat mai mult El, ca Tata in ceruri, iti va da lucruri bune atunci cand vei cere. Rugaciunea mea pentru tine azi este sa ajungi sa cunosti cat de mult te iubeste Tatal tau!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Inima Tatalui tau | Salvatorul.ro
meniu prim
Sufletul nostru nădăjduiește în Domnul; El este Ajutorul și Scutul nostru. ( Psalmii 33:20 )