Devoțională El inca mai face minuni

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 89
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1705-el-inca-mai-face-minuni]El inca mai face minuni[/url]





Ioan 11:40 Isus i-a zis: „Nu ti-am spus ca, daca vei crede, vei vedea slava lui Dumnezeu?"



Dumnezeul care a despicat Marea Rosie, a plouat cu mana din cer, a facut zidurile Ierihonului sa cada, a inchis gura leilor, a vindecat bolnavii, a inviat mortii si a potolit furtuna, mai face si astazi minuni.



Totusi unii crestini se indoiesc ca Dumnezeu vrea sa faca un miracol pentru ei astazi. Ei cred ca miracolele au existat atunci cand Isus a umblat pe pamant, dar ei cred ca zilele miracolelor au luat sfarsit. Si ei vorbesc despre cum totul va fi perfect intr-o zi, care va veni candva. Dar Dumnezeue vrea ca noi sa stim ca El inca mai este Dumnezeul miracolelor, AZI.



Marta a fost ca si unul dintre acesti crestini. Ea se intreba daca Isus ar fi putut face o minune atunci cand fratele ei a murit. Dar cand Isus a sosit acolo, Lazar era deja mort de patru zile. Si ea a crezut ca Isus a intarziat cu patru zile. De aceea ea a spus (Ioan 11:21) „Doamne, daca ai fi fost aici, n-ar fi murit fratele meu!" si chiar si cand Isus a spus ca Lazar va invia din nou, ea a spus „Stiu ca va invia la inviere, in ziua de apoi."



Marta a crezut ca Isus a facut minuni in trecut si va face din nou in viitor, dar nu a crezut ca El putea sa-i ofere minunea atunci cand avea nevoie de ea.



Vezi tu, Marta era o persoana care traia dorind ca trecutul sa fi putut fi schimbat si crezand ca viitorul putea fi mai bun. Dar ea nu a crezut ca EU SUNT era acolo ca sa vina in intampinarea nevoilor ei.



Azi, Dumnezeu sta acolo unde sunt nevoile tale. Ce miracol astepti de la El? Crede ca El este acelasi Dumnezeu al Miracolelor, AZI. Crede ca vei vedea gloria Lui Dumnezeu. Crede si iti vei vedea miracolul!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională El inca mai face minuni | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferice de cei ce plâng, căci ei vor fi mângâiați!