Devoțională Autoritate transferata

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 112
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1710-autoritate-transferata]Autoritate transferata[/url]

Matei 28:18 Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei, si le-a zis: „Toata puterea Mi-a fost data in cer si pe pamant.



Atunci cand Dumnezeu a creat omul, El i-a dat autoritatea de a domni asupra a tot ce este pe pamant.(Geneza1:26) Dar cand Adam a pacatuit, el a cedat aceasta autoritate lui satan. Si atunci cand autoritatea omului a fost transferata lui satan, el a adus boala, saracia, cearta, amaraciunea, durerea, pierdere si moarte. El a creat un dezastru pe pamant, pentru om.



„Pastor Prince, de ce Dumnezeu nu l-a luat pe diavol de gat si sa-l arunce afara din gradina?"



Dumnezeu nu a facut acest lucru fiindca El este un Dumnezeu judiciar, impartial: un om i-a cedat autoritatea lui satan, deci trebuia tot un om ca sa o ia in mod legal, inapoi. Si Dumnezeu a facut acest lucru printr-un OM. Numele Lui este Isus.



Prin moartea Lui la cruce, Isus a restaurat pe drept, tot ceea ce Adam pierduse. De aceea, chiar inainte de a se intoarce inapoi la cer, El a spus „Toata puterea Mi-a fost data in cer si pe pamant, de aceea, mergeti..." (Matei28:18-19). Acele cuvinte ne spun ca El a transferat toata autoritatea Sa asupra noastra. Aceeasi autoritate pe care a avut-o asupra furtunii, duhurilor rele, bolii, neputintei, chiar si a mortii este astazi a noastra, ca sa o folosim.



Deci, atunci cand se vesteste o epidemie de gripa, si multi copii se imbolnavesc, sa stii ca ai suveranitatea asupra epidemiei. Declara „prin autoritatea care mi-a fost data in Numele Domnului Isus Cristos, aceasta epidemie nu-mi va afecta copiii. Asez Numele Lui Isus peste ei."



Daca ti s-a spus ca in familia ta boala de inima este mostenire, declara-ti suveranitatea „prin autoritatea care mi-a fost data in Numele Domnului Isus Cristos, distrug orice forma, manifestare sau ereditate a acestei boli. Prin sangele Lui, familia mea a fost rascumparata din acest blestem si din toate celelalte blesteme"



Autoritatea care ne-a fost restaurata, nu este doar autoritatea pe care o avea Adam pe pamant inainte de cadere, ci autoritatea de necontestat si completa a Lui Isus Cristos, in cer si pe pamant!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Autoritate transferata | Salvatorul.ro
meniu prim
Toate lucrările Tale Te vor lăuda, Doamne! Și credincioșii Tăi Te vor binecuvânta. ( Psalmii 145:10 )