Devoțională Domnul cu tine, inseamna succes

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 136
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1717-domnul-cu-tine-inseamna-succes]Domnul cu tine, inseamna succes[/url]



Geneza 39:2 Domnul a fost cu Iosif, asa ca toate ii mergeau bine; el locuia in casa stapanului sau, Egipteanul.( Genesis 39:2The Lord was with Joseph, and he was a successful man...)

Poate ca nu ai calificare, pozitie, avere – nimic in natural. Dar atunci cand Domnul este cu tine, vei avea totul caci El te va face sa ai succes.



Iosif nu avea nimic atunci cand Potifar l-a cumparat de la piata ca sclav. Dar chiar de atunci s-a spus despre el „Domnul a fost cu Iosif, asa ca toate ii mergeau bine". Iosif sclavul, un om de succes?



A fost un nimeni cu nimic, nici macar o camasa in spate, nici macar un banut pe numele lui, nimeni din familie cu el si nici un prieten spre care sa se indrepte. Tot ceea ce a avut, a fost prezenta Domnului. Dar tocmai de aceea, a avut succes, ajungand cel mai puternic om din Egipt, dupa faraon, care l-a pus sa administreze intreaga tara. Lui Iosif i-a fost data putere, autoritate si bogatie (Geneza41:40-44). Toate acestea s-au intamplat fiindca Domnul era cu el.



Un tanar student care canta in grupul nostru de inchinare, a avut succes la examene din acelasi motiv. El insusi a admis ca in viata lui de student a obtinut doar rezultate mediocre, insa a obtinut pentru prima data nota maxima la toate subiectele de la examen, prin simplul fapt ca a crezut ca va avea succes caci Domnul era cu el.



O alta membra a bisericii, proaspata absolventa de universitate, a crezut ca, datorita faptului ca Dumnezeu este cu ea, va avea succes in a obtine un post bun. Cu toate ca nu avea experienta iar piata locurilor de munca era destul de dura, a reusit sa obtina primul ei loc de munca intr-o perioada scurta de timp si cu un salariu cu mult peste asteptari. Apoi, in ciuda directivelor primite de la firma mama, de a fi inghetate toate salariile angajatilor, ea a primit o marire de salariu si o bursa din partea companiei pentru a-si completa educatia.



Prietene, nu conteaza daca esti un nimeni cu nimic in natural. Atunci cand Domnul este cu tine, vei sfarsi prin a avea totul, pentru ca El te va face sa ai succes, bunastare si viata din abundenta. Intr-adevar vei sfarsi prin a te bucura de favorurile, bunatatea si harul Sau!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Domnul cu tine, inseamna succes | Salvatorul.ro
meniu prim
Trăiți în dragoste, după cum și Hristos ne-a iubit și S-a dat pe Sine, ca un prinos și ca o jertfă de bun miros lui Dumnezeu!