Devoțională Sa vezi cum vede Dumnezeu

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 73
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1720-sa-vezi-cum-vede-dumnezeu]Sa vezi cum vede Dumnezeu[/url]



Psalmi 1:3 El este ca un pom sadit langa un izvor de apa, care isi da rodul la vremea lui, si ale carui frunze nu se vestejesc: tot ce incepe, duce la bun sfarsit.



Atunci cand intunericul acoperea fata pamantului, Dumnezeu a spus „sa fie lumina!" si s-a facut lumina (Geneza1:3). Atunci cand un anume om, paralizat de 38 de ani, zacea neajutorat langa scaldatoarea Bethesda, Isus a spus „Ridica-te, ia-ti patul si umbla!" si imediat omul a fost vindecat si-a luat patul si a umblat (Ioan5:8-9).



Nu spui astfel de vorbe decat daca tu vezi ceva ce altii nu vad. Dumnezeu nu vede in felul in care vede omul. Insa omul trebuie cumva sa vada asa cum vede Dumnezeu. Trebuie sa avem viziunea pe care o are Cel Atotputernic.



Profetul Balaam, a vazut viziunea Celui Atotputernic atunci cand Duhul Domnului a cazut peste el. Cum privea in jos de pe munte, la tabara israelitilor, s-a trezit spunand (Numeri 24:5-6) „Ce frumoase Sunt corturile tale, Iacove! Locuintele tale, Israele! Ele se intind ca niste vai, Ca niste gradini langa un rau, Ca niste copaci de aloe pe care i-a sadit Domnul, Ca niste cedri pe langa ape".



Balaam nu ar fi spus aceste lucruri daca ar fi vazut Israelul in mod natural si nu cu ochii Lui Dumnezeu. La acea vreme israelitii erau un popor mereu nemultumit, murmurand si plangandu-se in pustie. Dar atunci cand Dumnezeu S-a uitat la ei, El i-a vazut ca gradini inflorite plantate langa ape, roditoare si prospere.



Prietene, Dumnezeu vrea ca tu sa te vezi in felul in care El te vede „ca un pom sadit langa un izvor de apa, care isi da rodul la vremea lui, si ale carui frunze nu se vestejesc: tot ce incepe, duce la bun sfarsit". Asa ca sa te vezi asemeni unui copac plantat langa rau, aducandu-si roada la timpul potrivit! Sa te vezi ca unul care nu se vestejeste, a carui sanatate nu paleste. Sa vezi prosperand, tot ceea ce faci.



Sa ai viziunea Celui Atotputernic. Acea viziune este totdeauna una buna. Oricand vezi situatia ta cu ochii Lui Dumnezeu, vei descoperi ca situatia ta se va schimba pentru ca atunci cand vezi cum vede El, Ii permiti sa lucreze ca Atotputernic in viata ta!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Sa vezi cum vede Dumnezeu | Salvatorul.ro
meniu prim
Mai bine o bucată de pâine uscată, cu pace, decât o casă plină de cărnuri, cu ceartă! ( Proverbele 17:1 )