Devoțională Ce ai in mana?

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 89
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1722-ce-ai-in-mana]Ce ai in mana?[/url]





Exod 4:2 Domnul i-a zis: „Ce ai in mana?" El a raspuns: „Un toiag."

3 Domnul a zis: „Arunca-l la pamant." El l-a aruncat la pamant si toiagul s-a prefacut intr-un sarpe. Moise fugea de el.



Dumnezeu vrea sa ia lucrurile naturale din viata ta si sa le faca supranatural binecuvantate. El face asta cerandu-ti sa-i dai ceea ce deja ai in natural, ca El sa-l transforme in supranatural.



De aceea Domnul i-a spus lui Moise sa arunce toiagul la pamant si atunci cand Moise a aruncat toiagul la pamant, aceasta insemnand ca Moise a predat toiagul Domnului, acelasi toiag devine toiagul Lui Dumnezeu. Cu acel toiag a fost despicata in doua Marea Rosie (Exod14:16), iar cand toiagul a fost folosit pentru a lovi stanca, apa a tasnit din piatra (Exod17:5-6). Nu mai era un toiag natural ci toiagul supranatural al Lui Dumnezeu.



Dar de ce toiagul a devenit un sarpe atunci cand Moise l-a aruncat la pamant? Moise niciodata nu a stiut ca se afla un sarpe in toiagul lui. Caci, prin caderea omului, orice lucru natural este atins de blestem (sarpe), asta incluzand cariera, puterea naturala, talentul, lucrarea.



Deci, cum tratam cu „sarpele" care se afla in toate lucrurile naturale din viata noastra? In primul rand le predam Domnului. Apoi facem ceea ce Domnul i-a spus lui Moise sa faca „Intinde-ti mana si apuca-l de coada." (Exod4:4)



In mod normal ar fi fatal sa apuci un sarpe de coada caci ar putea cu usurinta sa intoarca capul si sa te muste. Asa ca de ce a spus Dumnezeu asta?



Atunci cand tu il apuci de coada, El va apuca capul! El vrea ca sa Il lasi pe El sa se descurce cu capul, nu sa il apuci tu ca sa tii de el strans si cu frica sau efort. Acesta este felul in care iti vezi cariera, puterea, talentul si lucrarea, binecuvantate supranatural.



Prietene, se afla un sarpe, atingerea blestemului, in fiecare lucru natural. Dar da ceea ce este natural Lui Dumnezeu si vei vedea atingerea blestemului inlocuita cu atingerea supranaturala!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Ce ai in mana? | Salvatorul.ro
meniu prim
Uneori trebuie să plouă ca să-ți dai seama cât îți lipsește soarele.