Devoțională El nu-ti va intoarce niciodata spatele

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 95
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1725-el-nu-ti-va-intoarce-niciodata-spatele]El nu-ti va intoarce niciodata spatele[/url]

New Creation Church – Singapore



Heb 13:5 căci El însuş a zis: „Nicidecum n'am să te las, cu nici un chip nu te voi părăsi."



Timp de sase ore Fiul Lui Dumnezeu a stat suspendat intre cer si pamant. Si la apogeul suferintelor Sale de pe cruce, a stigat din adancul intunericului „Dumnezeul Meu, de ce M-ai parasit?"(Matei27:45-46)



Pentru prima data Isus S-a adresat Tatalui Sau ca Dumnezeu. Tatal Si-a parasit Fiul. Ca si Judecator al universului, Dumnezeu a trebuit sa intoarca spatele Fiului Sau, care purta asupra Lui toata murdaria pacatelor omenirii, caci ochii Sai sunt prea puri pentru a privi pacatul(Habacuc1:13)



Daca Tatal nu ar fi intors spatele Fiului Sau, ar fi trebuit ca azi sa-ti intoarca tie spatele, atunci cand il strigi, in ceasul tau de nevoie. Dar fiindca Isus a luat locul tau, azi, tu iei locul Lui si ai fata Lui Dumnezeu zambind asupra ta totdeauna.



Chiar in acest moment, fata Lui Dumnezeu iti zambeste. Aprobarea Lui straluceste peste tine. Pot sa vin in fata ta si sa declar „Domnul face ca fata Lui sa straluceasca peste tine". Si toate acestea sunt posibile fiindca Isus a platit pretul pentru ca Dumnezeu sa nu te lase si sa nu te paraseasca niciodata. (Evrei13:5)



Ca Judecator, Dumnezeu a intors spatele Fiului Sau. Dar ca si Tata, El a plans. Inima Lui S-a frant fiindca Cristos nu I-a fost niciodata mai placut decat atunci cand a fost pe cruce. Suferintele Lui Cristos au fost o jertfa placut mirositoare pentru Tatal(Efeseni5:2)



Iti amintesti ce a spus Isus? (Joh 10:17)"Tatăl Mă iubeşte, pentrucă Îmi dau viaţa, ca iarăş s'o iau". Daca esti un parinte, iti iubesti in mod egal copiii. Dar atunci cand unul dintre ei face ceva special pentru tine, din dragoste, iti atinge inima iar tie iti vine sa alergi catre el si sa-l imbratisezi.



Asa s-a intamplat la cruce, insa Dumnezeu nu a putut sa-Si imbratiseze Fiul. Ba din contra, a trebuit sa-I intoarca spatele fiindca pacatele noastre trebuiau pedepsite in trupul Lui.



Prietene, atunci cand strigi catre Tatal pentru ajutor, sa stii ca El te aude si cu siguranta te va ajuta. Datorita jertfei Lui Isus, El nu-ti va intoarce niciodata spatele!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională El nu-ti va intoarce niciodata spatele | Salvatorul.ro
meniu prim
Din aceeași gură iese și binecuvântarea și blestemul! Nu trebuie să fie așa, frații mei! ( Iacov 3:10 )