Devoțională Nascut din nou pentru a domni

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 96
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1728-nascut-din-nou-pentru-a-domni]Nascut din nou pentru a domni[/url]



Geneza 1:26 Apoi Dumnezeu a zis: „Sa facem om dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra; el sa stapaneasca peste pestii marii, peste pasarile cerului, peste vite, peste tot pamantul si peste toate taratoarele care se misca pe pamant."



Cand Dumnezeu a creat omul, El i-a dat in stapanire tot ce era pe pamant. Ca sa avem o idee despre stapanirea pe care ar fi fi avut-o omul asupra pamantului daca nu ar fi pacatuit, sa privim la OMUL PERFECT, Domnul nostru, Isus Cristos.



Atunci cand Isus a vrut sa plateasca taxele, nu a trebuit decat sa porunceasca unui peste sa-I aduca banii (Matei17:24-27). Cand a vrut sa hraneasca multimile, n-a trebuit decat sa inmulteasca cinci paini si doi pesti in mainile Sale(Marcu6:35-41). Si fiecare persoana bolnava care I-a fost adusa, a plecat vindecata. Chiar si pe morti i-a adus inapoi la viata, fiindca avea stapanire si asupra mortii.



Astazi, tu ai aceeasi stapanire pe care Isus a exercitat-o cand era pe pamant, caci Cristos este in tine! (Coloseni1:27)



„Pastor Prince, lasa domnia asupra apei, aerului si pamantului! Eu as vrea sa am putere asupra durerii de spate care nu ma lasa sa petrec suficient timp cu copiii mei! Vreau domnia asupra situatiei mele financiare!"



Prietene, fiindca scopul Lui Dumnezeu pentru tine este sa ai domnia asupra pamantului, El te va tine sanatos. Caci este dificil sa domnesti din pat, bolnav. Si Dumnezeu te va imbogati, caci este dificil sa vrei sa faci anumite lucruri atunci cand esti sarac.



Trebuie sa intelegem ca, de vreme ce scopul Lui Dumnezeu este sa domnim pe pamant, cu siguranta asta include sanatate si bunastare materiala. Atunci ne vom vedea asa cum ne vede Dumnezeu, domnind, si umbland in victorie asupra circumstantelor negative din taramul natural.



Prietene, ai fost nascut din nou, din Duh, nascut sa domnesti si sa stapanesti asupra tuturor lucrurilor pe pamant.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Nascut din nou pentru a domni | Salvatorul.ro
meniu prim
Scaldă-ţi cuvintele în iubire, bazează-te pe Cuvântul Lui Dumnezeu şi ieşi în lume, hotărât să ridici, să încurajezi şi să motivezi pe cineva.