Devoțională Dumnezeu te cunoaste în cele mai mici amanunte

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 99
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1731-dumnezeu-te-cunoaste-n-cele-mai-mici-amanunte]Dumnezeu te cunoaste în cele mai mici amanunte[/url]



Matei 10:30 cat despre voi, pana si perii din cap, toti va Sunt numarati.



Oricat de mult le iubesc pe sotia si pe fiica mea, niciodata nu m-am deranjat sa le numar firele de par din cap. Nu am timp pentru a face lucrul acesta si ma îndoiesc ca voi dori vre-odata sa-l fac.



In fiecare zi ne cad fire de par, totusi, Dumnezeu stie în orice moment cate fire de par avem pe cap. Stie de asemenea cate vor creste. Stie pentru ca se deranjeaza a le numara din nou. Atunci cand vine la tine, are totdeauna timp pentru fiecare lucru cat de marunt despre tine.



Deci, cad Isus a spus „pana si perii din cap, toti va sunt numarati", El nu a exagerat. El nu exagereaza niciodata. El face ceea ce spune si spune ceea ce face. Deci atunci cand Domnul spune ca firele de par din capul tau sunt numarate, El vrea ca tu sa stii ca El face atat de mult parte din tine încat are cunostinta tuturor detaliilor despre tine: trupul tau, familia ta, finantele, relatiile... tot ce face parte din viata ta.



El stia durerea pe care o ai în trupul tau. Stie despre îngrijorarile financiare pe care nu le-ai împartasit familiei. Vede cum te trateaza fiul tau rebel. Întelege durerile pe care înca le pastrezi în inima. Aude strigatul inimii tale pentru un copil pe care îl astepti ca miracol.



Tatal tau ceresc vrea ca tu sa stii ca Lui îi pasa de tot ceea ce te priveste. Nu trece nimic cu vederea, chiar daca este vorba de animalul tau de companie, dupa cum a putut descoperi, o membra a bisericii noastre. Ea a intrat în panica atunci cand a descoperit ca animalul ei a orbit. Atunci, amintindu-si despre mesajul meu despre a marturisi vindecarea trupurilor noastre, ea a facut acelasi lucru pentru animalul ei. Trei luni mai tarziu, animalul ei vedea.



Dumneze te cunoaste în mod intim. Stie fiecare problema cat de mica, pentru care te îngrijorezi si fiecare povara pe care o ai. Si atunci cand te apropii de El pentru ajutor, El are tot timpul pentru tine ca si cum nu ar mai exista nimeni altcineva. Atat de pretios esti în ochii Lui si atat de mult face parte din tine!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Dumnezeu te cunoaste în cele mai mici amanunte | Salvatorul.ro
meniu prim
A fi curajos nu înseamnă a te arunca înainte în orice primejdie cu orice risc, ci a fi hotărât întotdeauna de a fi de partea adevărului.