Devoțională Urmatoarea ta oprire, un loc al abundentei

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 106
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1735-urmatoarea-ta-oprire-un-loc-al-abundentei]Urmatoarea ta oprire, un loc al abundentei[/url]



Psalmi 66:12 Ai lasat pe oameni sa incalece pe capetele noastre, am trecut prin foc si prin apa: dar Tu ne-ai scos si ne-ai dat belsug.



Esti in situatia in care oamenii calca peste tine si par a avea o mana grea cu care te apasa? Simti ca incercarea prin care treci este atat de mare ca si cum ai trece prin foc? Si esti atat de coplesit de tot ce se intampla in jurul tau incat ti se pare ca te ineci?



Prietene, vreau ca tu sa stii ca Tatal tau ceresc iti aude strigatul de ajutor si te va salva. Psalmistul spune „am trecut prin foc si prin apa: dar Tu ne-ai scos si ne-ai dat belsug". Daca ai trecut prin foc si prin apa, atunci, urmatoarea ta oprire este un loc al implinirii si abundentei.



Acest loc al abundentei a fost cu adevarat urmatoarea oprire pentru unul din membrii bisericii care a avut de facut fata unei situatii in care banca unde el era unul dintre executivi, desfasura activitati de spalare a banilor. Investigatiile ulterioare au dovedit ca era nevinovat, dar datorita suspiciunilor care au existat fata de el, a fost rugat sa demisioneze.



Avea pe atunci 52 de ani, prietenii i-au spus sa se pensioneze si sa se relaxeze, dar el nici nu se gandea la pensionare. El credea ca daca Dumnezeu a permis ca acest lucru sa se intample, precis are un loc mai bun pentru el, care sa-i aduca mai multe impliniri. Si intr-adevar, curand dupa acest incident, una dintre bancile cele mai bune, i-a oferit un salariu atragator, pentru a fi in conducerea acelei banci.



Patru ani mai tarziu, la varsta de 56 ani, el a fost solicitat de una dintre cele mai mari si cunoscute companii pentru a demara o noua divizie. A acceptat oferta si salariul i s-a dublat.



Prietene, Tatal tau ceresc nu minte cand iti spune ca te va conduce spre implinire, atunci cand treci prin zile grele. Increde-te in El si te vei vedea pasind intr-un loc al abundentei!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Urmatoarea ta oprire, un loc al abundentei | Salvatorul.ro
meniu prim
El, de bună voia Lui, ne-a născut prin Cuvântul adevărului, ca să fim un fel de pârgă a făpturilor Lui. ( Iacov 1:18 )