Devoțională Tu esti urmatorul!

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 118
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1739-tu-esti-urmatorul]Tu esti urmatorul![/url]





Psalmi 50:10 Caci ale Mele Sunt toate dobitoacele padurilor, toate fiarele muntilor cu miile lor.



Sa presupunem ca numai ce ai auzit despre cineva a carui datorii financiare au fost in mod miraculos anulate. Sau prietenul tau tocmai ti-a spus ca desi a fost un student mediocru, a primit nota maxima. Poate ca duminica asta ai auzit un cuplu care a impartasit despre cum au devenit mandrii posesori ai unui apartament ce a fost castigat ca superpremiu la un supermarket sau cum un alt cuplu care-si dorea de mult un copil, acum asteapta ca acesta sa se nasca.



Atunci cand vezi pe altii cum sunt binecuvantati, te intrebi vre-odata, cand va veni si randul tau? Sau te trezesti spunand „Oh, a fost binecuvantat cu binecuvantarea pe care o ceream eu de atata vreme... uite unde s-a dus binecuvantarea mea!"



Acum, numai pentru ca economia omeneasca functioneaza pe principiul depozitului, asta nu inseamna ca economia Lui Dumnezeu functioneaza la fel. Deci, data viitoare cand cineva este binecuvantat, spune-ti „nu sunt dezamagit, nu sunt gelos ci sunt urmatorul care va fi binecuvantat."



Totdeauna aminteste-ti ca Dumnezeu nu este nevoit sa binecuvanteze pe cineva, dezavantajand pe altcineva. Nu trebuie sa fim invidiosi unii pe altii. Exista o portie pe care Dumnezeu ti-o da tie si nici un om nu o poate atinge, caci are numele tau pe ea. (Ioan 3:27) Drept raspuns, Ioan i-a zis: „Omul nu poate primi decat ce-i este dat din cer.



Dumnezeul nostru este un Dumnezeu bogat. Ale Lui sunt toate dobitoacele si fiarele muntilor. El are posibilitati si binecuvantari despre care tu nici nu stii si care sunt rezervate special pentru tine. Este mai mult decat suficient, pentru toata lumea si vor mai si ramane din abundenta. De fapt, tu nu vei fi in stare sa le iei pe toate caci atunci cand binecuvantarile incep sa curga, vor veni rupand navoadele si scufundand barcile, vei fi nevoit sa-ti chemi colegii si prietenii din celelalte barci ca sa te ajute (Luca5:1-7). Acesta este felul de binecuvantari pe care Dumnezeu le da. Deci, pregateste-te pentru binecuvantarea ta si abundenta care da pe dinafara!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Tu esti urmatorul! | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi.