Devoțională Multumeste caii tale spre pace.

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 98
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1741-multumeste-caii-tale-spre-pace]Multumeste caii tale spre pace.[/url]





Filipeni 4:6 Nu va ingrijorati de nimic; ci in orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri.



Ai dori sa stii cum sa aplici acest verset in viata ta de zi cu zi? Lasa-ma sa-ti dau o ilustratie ca sa te ajut.



Sa spunem ca tu esti unul dintre aceia care, intr-o firma, ai fi cel mai indreptatit sa primesti o promovare si maine vei sti daca o vei primi sau nu. Vrei promovarea foarte mult, caci ea inseamna mai multi bani, pentru familia ta. Deci, esti noaptea in pat, framantandu-te si rasucindu-te. Te rogi „Tata, Te rog indeparteaza de la mine toate aceste ingrijorari despre promovare. Da-mi credinta." O ora mai tarziu, esti si mai nelinistit decat inainte. Se pare ca Dumnezeu nu raspunde rugaciunii.



Cum asta? Pentru ca nu o faci in felul Lui Dumnezeu.



In schimb, roaga-te astfel „Tata, pun in mana Ta iubitoare, toate ingrijorarile mele privitoare la promovare, pentru ca Tu ma iubesti si Te ingrijesti de mine". Biblia spune sa aruncam asupra Domnului toate ingrijorarile noastre, caci El ingrijeste de noi (1Petru5:7). Apoi spune „Tata, as vrea sa primesc aceasta promovare". Este ok sa ceri acest lucru. Acum, aici vine partea cea mai puternica, multumirea. Termina cu multumire. Multumeste-I Lui Dumnezeu pentru credinciosia Lui.



Spune ceva de genul „Tata, indiferent ca primesc sau nu aceasta promovare, iti multumesc ca Tu intotdeauna ai grija de familia mea, dandu-ne mai mult decat suficient. Tu care hranesti pasarile cerului si imbraci crinii campului, vei avea grija si de noi. Iti multumesc ca esti credincios in a implini toate nevoile noastre. Deci nu ma voi ingrijora in ceea ce priveste promovarea, Tu esti sursa tuturor binecuvantarilor mele." (Matei6:30, Filipeni4:19)



Atunci cand te rogi astfel, dintr-o data, tu nu mai esti ostatec al acestei promovari. Eu numesc acest lucru, terapia „multumesc". Cu cat cunosti mai mult Cuvantul Lui Dumnezeu, cu atat mai mult poti sa-I multumesti. Cu cat Ii multumesti mai mult, cu atat mai mult pacea Lui domneste in inima ta. Si fara sa-ti dai seama, se face dimineata. Nici nu-ti amintesti cand ai adormit. Pecea Lui Dumnezeu domneste astfel.



Prietene, oricare ar fi ingrijorarea ta, adu-o Tatalui tau in rugaciune si multumeste-i caii tale spre pace.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Multumeste caii tale spre pace. | Salvatorul.ro
meniu prim
Lepădați, dar, orice răutate, orice vicleșug, orice fel de prefăcătorie, de pizmă, de clevetire. ( 1 Petru 2:1 )