Devoțională Sangele Lui Isus vorbeste mai bine

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 131
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1746-sangele-lui-isus-vorbeste-mai-bine]Sangele Lui Isus vorbeste mai bine[/url]





Evrei 12:24 ... Isus, Mijlocitorul legamantului celui nou, si de sangele stropirii, care vorbeste mai bine decat sangele lui Abel.



Astazi, stiinta ne spune ca sangele vorbeste. ADN-ul poate fi extres din doar o celula a ucigasului iar rezultatul poate fi folosit ca proba la tribunal.



Deci, sangele, intr-un anumit fel, poate vorbi. Si atunci cand este vorba despre sangele Lui Isus, vorbeste mult mai bine decat cel al lui Abel. Sangele lui Abel striga „Razbunare!Razbunare!" dupa ce fratele lui il ucise (Geneza4:8-11). Dar sangele Lui Isus striga iertare pentru pacatele noastre, vindecare pentru trupurile noastre si pace si sanatate mintala. Striga protectie pentru cand plecam si cand venim, prosperitate pentru lucrarea mainilor noastre, neprihanirea Lui Isus ca si acceptare a noastra in fata Lui Dumnezeu si inca multe altele.



In Biblie, sangele Lui Isus vorbind mai bine, este gasit in contextul zilelor din urma, atunci cand lucrurile vor fi zguduite, astfel incat cele care nu pot fi zguduite, sa ramana (Evrei12:27). Dumnezeu vrea ca tu sa stii ca tu nu vei fi zguduit atunci cand iti vei pune nadejdea in sangele Lui Isus care vorbeste pentru tine. De aceea Dumnezeu vrea ca tu sa vezi sangele Lui Isus varsat pentru tine, in fiecare zona in care inima ta incepe sa tremure si credinta ta este zguduita.



De exemplu, daca iti este teama ca iti pierzi slujba, pronunta sangele Lui Isus peste ea. Sangele Lui va striga „prosperitate" pentru tine. El spune „favoare din partea sefului". Si in zilele in care esti zguduit de teama ca terorismul poate lovi oricand, oriunde si pe oricine, proclama sangele Lui Isus care striga „protectie si eliberare". Cand teama se naste in inima ta in timp ce doctorul iti da diagnosticul, pronunta sangele Lui Isus peste trupul tau. Sangele Lui Striga „vindecare si restaurare".



Sangele Lui Isus, care vorbeste mai bine, nu-si va pierde niciodata puterea. Prietene, vezi sa nu refuzi pe Acel care vorbeste (Evrei12:25). Ai grija sa continui sa auzi vocea harului, vesti bune si lucruri bune, care spun : mantuire, neprihanire, protectie, eliberare, prosperitate, vindecare asupra vietii tale.



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Sangele Lui Isus vorbeste mai bine | Salvatorul.ro
meniu prim
Plata păcatului este moartea