Devoțională Aranjat in mod divin si la timpul potrivit

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 128
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1752-aranjat-in-mod-divin-si-la-timpul-potrivit]Aranjat in mod divin si la timpul potrivit[/url]





Eclesiastul 3:11 Orice lucru El il face frumos la vremea lui



Nimic nu ti se intampla accidental. Chiar si „sansa" de a intalni pe cineva, este parte din planul Lui Dumnezeu, de a pune in miscare binecuvantarile in viata ta.



Asa a fost cu intalnirea divin planificata a femeii sunamite cu profetul Ilie. Cu prilejul acestei intalniri, profeul a pronuntat asupra femeii binecuvantarea nasterii miraculoase, caci ea era stearpa si sotul ei era batran. (2Imparati4:8-17) Cativa ani mai tarziu, aceasta prietenie cu omul Lui Dumnezeu, a ajutat-o sa treaca printr-o grea criza, in care fiul ei s-a imbolnavit si a murit iar Ilie i-a inviat copilul. (2Imparati4:8-17)



Atunci cand Dumnezeu iti orchestreaza evenimentele in viata, nici o lipsa, pericol sau distrugere nu te pot afecta. Atunci cand foametea a venit, familia femeii sunamite nu a suferit caci Dumnezeu i-a spus prin Ilie, sa paraseasca tara. Ei au mers in tara filistenilor si au trait acolo in timpul celor sapte ani de foamete. (2Imparati8:1-2)



Dumnezeu te poate plasa la timpul potrivit si locul potrivit chiar si prin deciziile tale zilnice. Femeia sunamita a decis sa se intoarca acasa dupa ce foamea s-a sfarsit. Apoi a decis sa apeleze la imparatul Israelului ca sa isi primeasca inapoi casa si pamantul, care fusesera ilegal insusite de altii in absenta ei. Aceasta decizie a adus-o in fata imparatului exact in ziua in care servitorul lui Ilie, Ghehazi era in audienta la imparat, care voia sa auda minunile facute de Ilie.



Astfel sunamita a avut ocazia sa depuna marturie directa despre felul in care Ilie a inviat din morti pe copilul ei. Incantat, imparatul a ordonat inapoierea bunurilor, inclusiv a veniturilor realizate din recolte, din ziua cand a plecat si pana atunci.(2Imparati8:3-6) Domnul a planificat totul , exceptional, pentru ea.



Prietene, Dumnezeu a facut si pentru tine totul frumos, la vremea lui. Pe masura ce Il implici pe El in viata ta zilnica si te increzi in dragostea Lui pentru tine, si tu Il vei vedea conducandu-te si asezandu-te la locul potrivit si timpul potrivit, ca sa te te bucuri de binecuvantarile Lui.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Aranjat in mod divin si la timpul potrivit | Salvatorul.ro
meniu prim
Fii întotdeauna ceea ce ești, și dacă acest lucru nu e de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu e de ajuns pentru tine.