Devoțională Nu ma multumesc doar cu a sti ca sunt salvat

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 119
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1774-nu-ma-multumesc-doar-cu-a-sti-ca-sunt-salvat]Nu ma multumesc doar cu a sti ca sunt salvat[/url]

New Creation Church – Singapore



Geneza 12:7 Domnul S-a aratat lui Avram si i-a zis: „Toata tara aceasta o voi da semintei tale." Si Avram a zidit acolo un altar Domnului, care i Se aratase.



Nu stiu cum sunteti voi dar eu nu ma multumesc doar cu a sti ca sunt neprihanit prin credinta. Doresc de asemenea sa ajung sa-L cunosc tot mai mult pe Acela care m-a facut neprihănit. Vreau sa am o relatie personala cu Salvatorul meu.



Avraam a fost un astfel de om. El era neprihanit prin credinta, dar avea si o umblare personala cu Dumezeu si a fost binecuvantat in toate lucrurile. (Geneza 24:1). Nepotul sau, Lot, pe de alta parte, neprihanit si el, (2 Petre 2:7-8), nu avea inima pentru Dumnezeu.



Din loc in loc, Avraam cladea altare pentru Dumnezeu, si intre timp, devenea tot mai bogat (Geneza 13:2). Despre Lot nu este scris sa fi construit vre-un altar.



Ce este un altar in contextul zilelor de azi? Locul in care stii ca ai o relatie cu Dumnezeu. De exemplu, atunci cand tatal meu a fost in spital, eram ingrijorat si nu stiam ce sa fac. Imi amintesc cum conduceam pe o sosea si plangeam. Dupa un timp, mi-am aruncat povara, ingrijorarile, asupra Domnului. Cand am ajuns la spital, mi-am pus mainile peste tatal meu si am spus: „Fii vindecat in Numele Lui Isus Cristos!". Si el a fost vindecat. Nu a mai fost necesară operatia.



Si azi imi amintesc locul in care am dat toate poverile Domnului. Acela este altarul meu si nu este singurul.



Trebuie sa avem o astfel de relatie cu Domnul, una plina de altare care sa ne aminteasca de dragostea Sa, bunatatea si credinciosia Sa. Sa nu ne traim viata de crestini ca si Lot, mantuiti ca prin urechile acului, ci sa umblam asemeni lui Avraam, ca sa fim binecuvantati din abundenta in toate ariile vietii noastre.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Nu ma multumesc doar cu a sti ca sunt salvat | Salvatorul.ro
meniu prim
Hainele te fac domn, sufletul te face om!