Devoțională El nu-si mai aminteste de pacatele tale

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 75
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1812-el-nu-si-mai-aminteste-de-pacatele-tale]El nu-si mai aminteste de pacatele tale[/url]





Evrei 10:17... adauga: „Si nu-Mi voi mai aduce aminte de pacatele lor, nici de faradelegile lor."



Pe cand eram un tanar crestin, in Singapore circula un mic tractat intitulat „Aceasta era viata ta". Acolo puteai citi ca atunci cand vei ajunge in cer, Dumnezeu iti va desfaura in fata ochilor intreaga ta viata, inclusiv toate pacatele tale, pe un ecran urias pentruca toti ingerii si ceilalti crestini sa vada.



Ideea ca Dumnezeu face o astfel de inregistrare cu scopul ca toti sa o vada, ma facea sa ma simt ingrozitor si condamnat in fata Domnului. Cum as mai putea sta vre-odata cu indrazneala, in prezenta Domnului si cum voi mai indrazni sa dau fata cu cei dragi si cu fratii mei crestini, acolo in cer intr-o zi?



Eram o epava stresata, gandindu-ma la toate pacatele mele pe care Domnul le inregistra zilnic, pana cand am citit „Ferice de omul, caruia nu-i tine Domnul in seama pacatul!" (Romani 4:8) Aleluia!!! Am sarit de bucurie cand am aflat ca Dumnezeu nu-mi mai tine în seama pacatul, ca El mi-a dat ceva numit „iertare a pacatului/neprihanire".



Motivul pentru care Dumnezeu nu ne mai tine in seama niciunul din pacatele noastre, este ca acum 2000 de ani, a condamnat toate pacatele noastre in trupul Fiului Sau, care a fost atarnat pe lemnul crucii. Si nu numai atat ci atunci cand Dumnezeu a pedepsit Fiul Sau pentru pacatele noastre, a facut ca blestemele legii sa cada, unul după altul, acoperindu-I intreg trupul, pana cand fiecare blestem a fost implinit. De aceea noi SUNTEM RASCUMPARATI DE SUB BLESTEMUL LEGII. De aceea in loc ca Dumnezeu sa ne considere pacatosi, NE CONSIDERA NEPRIHANITI.



Acum, de vreme ce Dumnezeu nu ne mai tine în seama pacatul, tu de ce totusi iti amintesti de el? Sau pacatul partenerului tau sau al altuia?



Astazi, dragul meu, Dumnezeu nu mai vrea ca tu sa fii constient de pacatul tau (sa-ti tii in seama pacatul), pentruca El nu-l mai tine. Deci, bucura-te! Vino la El cu indrazneala si asteapta ca El sa te binecuvanteze pentruca nu-ti mai tine in seama pacatul!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională El nu-si mai aminteste de pacatele tale | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape. ( Iacov 5:8 )