Devoțională Excelenta si plenitudinea

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 86
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1825-excelenta-si-plenitudinea]Excelenta si plenitudinea[/url]



New Creation Church – Singapore



Deu 28:4 Rodul pîntecelui tău, rodul pămîntului tău, rodul turmelor tale, fătul vacilor şi oilor tale, toate acestea vor fi binecuvîntate.



Ai dori sa cumperi un scaun facut de Isus? Da, eu as dori, chiar daca ar costa 1000$ fiindca acel scaun ar fi de o calitate excelenta – tot ceea ce Isus a facut, este perfect.



Si fiindca Cristos este in tine, lucrurile pe care le vei produce, vor fi si ele de o excelenta calitate. Asta include copiii tai, care vor fi exceptionali. Deuteronom8:4 spune „Rodul pîntecelui tău, rodul pămîntului tău, rodul turmelor tale, fătul vacilor şi oilor tale, toate acestea vor fi binecuvîntate." Dumnezeu foloseste termeni pe care israelitii ii intelegeau, deoarece ei erau fermieri si pastori. Astazi, pamantul tau este locul tau de munca. Aceasta inseamna ca rodul locului tau de munca va fi de o calitate excelenta.



Dar asta nu este totul. Dumnezeu a promis ca sporul va fi nu doar in calitate ci si in cantitate fiindca Deuteronom28:11 spune „Domnul te va copleşi cu bunătăţi, înmulţind rodul trupului tău, rodul turmelor tale şi rodul pămîntului tău". Ceea ce inseamna ca vei avea multi copii iar afacerea ta va prospera si tu vei fi un producator de elita in specialitatea ta.



Prietene, excelenta si plenitudinea ta nu vin prin eforturile tale proprii ci vin prin harul Domnului nostru Isus Cristos, care a platit pentru bunastarea ta (2Co 8:9) El, măcar că era bogat, s'a făcut sărac pentru voi, pentruca prin sărăcia Lui, voi să vă îmbogăţiţi.



Isus a fost deposedat de toate bunurile Sale materiale la cruce. De fapt, cred ca soldatii romani nu i-au oferit nici macar curtoazia unui brau. El nu a avut nimic. Asa cum atarna pe cruce, El privea soldatii romani care jucau la zaruri camasa Sa. Ultima Sa posesiune pe acest pamant a fost jucata la zaruri. El a devenit sarac pentru ca tu sa fii binecuvantat cu excelenta si plenitudine.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Excelenta si plenitudinea | Salvatorul.ro
meniu prim
În spatele norilor, cerul e mereu albastru.