Devoțională Dubla autoritate cand rostesti cuvantul

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 112
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1829-dubla-autoritate-cand-rostesti-cuvantul]Dubla autoritate cand rostesti cuvantul[/url]



New Creation Church – Singapore



1Pe 2:9 Voi însă sînteţi o seminţie aleasă, o preoţie împărătească, un neam sfînt, un popor, pe care Dumnezeu Şi l-a cîştigat ca să fie al Lui, ca să vestiţi puterile minunate ale Celui ce v'a chemat din întunerec la lumina Sa minunată;



Dumnezeu te numeste pe tine si pe mine o preotie imparateasca. Asta inseamna ca noi suntem regi si preoti sub preotia imparateasca a lui Isus Cristos. Acest lucru nu s-a mai intamplat niciodata in istoria poporului Lui Dumnezeu. In vremea Vechiului Testament, preotii si regii erau doua grupuri distincte. Era fie preot fie imparat, dar nu amandoua in acelasi timp.



Azi, fiindca Isus te-a chemat din intuneric la lumina Sa minunata, am fost facuti preoti imparati – o preotie imparateasca. Aceasta inseamna ca avem o portie dubla de autoritate in rostirea cuvantului „(Ecc 8:4) pentrucă vorba împăratului are putere." si ca preoti „(Deu 21:5 )... ei trebuie să hotărască în orice ceartă şi în orice rănire."



Asa ca daca esti un om de afaceri crestin, vei avea un avantaj fata de ceilalti colegi fiindca ceea ce vei spune despre afacerea ta, se va intampla iar daca esti acuzat pe nedrept, sa stii ca prin insasi cuvantul tau, orice cearta si orice ranire va fi aplanata.



Ca si parinte de o preotie imparateasca, atunci cand iti binecuvantezi copilul, cuvintele tale au puterea de a stabili un nou curs unor evenimente supranaturale care sa-i propulseze pe copiii tai in bunastare si in har superabundent. Si vor avea un curaj si o energie care le va da puterea sa castige orice batalie in viata.



Atunci cand diavolul vine la tine si iti spune ca vei muri de tanar fiindca tatal si bunicul tau au murit de tineri, sau ca niciodata nu vei ajunge un om de succes fiindca nu ai suficienta educatie, aminteste-ti ca diavolul nu este nici rege si nici imparat. Nu este autoritate in cuvantul lui. Dar este putere in cuvantul tau fiindca tu esti preotie imparateasca in Cristos.



Asa ca in loc sa fii de acord cu el, spune „nu voi muri tanar, El ma va implini cu viata lunga si multumire". Spune „Domnul imi va netezi cararile si voi reusi in tot ce voi face". Foloseste-ti dubla imputernicire de a rosti cuvantul si alunga diavolul!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Dubla autoritate cand rostesti cuvantul | Salvatorul.ro
meniu prim
Încredițează-ți soarta în mâna Domnului, și El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit. ( Psalmii 55:22 )