Devoțională Isus, inviorarea si sprijinul tau

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 83
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1838-isus-inviorarea-si-sprijinul-tau]Isus, inviorarea si sprijinul tau[/url]

New Creation Church – Singapore



Rth 4:15 Copilul acesta îţi va înviora sufletul, şi va fi sprijinul bătrîneţelor tale;



Foametea a saracit viata lui Naomi, israelita. Insa moartea sotului ei si a celor doi fii a lasat-o complet fara speranta. Sau asa a crezut pana l-a intalnit pe Boaz, o ruda apropiata si bogata.



Ca si rascumparator de drept al ei, Boaz s-a casatorit cu nora vaduva a lui Naomi si prin aceasta casatorie Naomi a avut un nepot. Nasterea nepotului i-a dat o noua incarcatura de viata, facand ca femeile din sat sa spuna ca inviorarea si sprijinul batranetei ei a aparut in viata ei.



Boaz este o imagine a Lui Isus, Rascumparatorul nostru de drept. El a devenit Rascumparatorrul nostru cand S-a nascut in aceasta lume intr-un chip asemanator cu al nostru si cand a platit cu viata si sangele Sau la cruce pentru a ne rascumpara.



Isus ni S-a dat noua ca inviorator/restaurator al vietii noastre si sprijin al batranetelor noastre. Atunci cand restauratorul vietii noastre se afla in viata noastra, ceea ce am pierdut, poate fi restaurat. (Ioel2:25-26). Si cu sprijinul batranetii noastre in noi, trupurile noastre pot fi innoite in mod glorios cu toate ca avansam in varsta.



De aceea atunci cand Moise a murit la varsta de 120 de ani, vederea sa nu era slabita si trupul lui era in putere. (Deuteronom34:7). Caleb, la 85 de ani putea inca sa alunge uriasii din tara lor, fiindca Dumnezeu i-a revigorat literar trupul si l-a facut puternic, pentru batalie. Sara a fost cu siguranta intinerita in anii ei din urma de Dumnezeu fiindca ea era inca ravnita de un rege la varsta de 90 de ani (Geneza20:1-2) ba chiar i-a fost regenerat si pantecul, primind capacitatea de a procrea si dand nastere lui Isac in timpul batranetii ei.



Prietene, Dumnezeu se afla in afara timpului si credinta ta in El te plaseaza in acea zona in care timpul nu actioneaza. Acolo, ceea ce timpul a deteriorat, va fi restaurat. Si chiar daca anii ti se inmultesc, nu vei deveni mai slab si impovarat fiindca inviorarea si sprijinul tau sunt in tine.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Isus, inviorarea si sprijinul tau | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine își înfrânează vorbele, cunoaște știința, și cine are duhul potolit este un om priceput. ( Proverbele 17:27 )