Devoțională Lumina Lumii face vizibila perfectiunea ta

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 97
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1842-lumina-lumii-face-vizibila-perfectiunea-ta]Lumina Lumii face vizibila perfectiunea ta[/url]



New Creation Church – Singapore







Joh 8:12 Isus le-a vorbit din nou, şi a zis: „Eu sînt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine, nu va umbla în întunerec, ci va avea lumina vieţii."



Ca si adolescent, am auzit predicatori spunand „Isus este Lumina Lumii asa ca sa nu te gandesti nici macar un moment ca ai putea face ceva pe ascuns. Lumina Sa va scoate la suprafata toate relele pe care le-ai facut". Asa ca imi era frica sa vin in apropierea Lui Dumnezeu, temandu-ma ca glorioasa Sa lumina imi va sublinia pacatele, slabiciunile si rusinea.



Dar acesta este lucrul pe care Lumina Lumii il face? Nu, adevarul se gaseste in contextul versetului. Isus a decalarat ca este Lumina Lumii, imediat dupa ce a spus femeii prinse in adulter „Femeie, unde sunt parasii tai? Nu te-a condamnat niciunul?".



Cand ea a spus „niciunul, Doamne", El i-a spus „nici Eu nu te condamn, du-te si nu mai pacatui". Apoi Biblia ne spune ca „Isus le-a vorbit din nou spunandu-le Eu sunt Lumina Lumii..." (Ioan8:10-12)



Ce minunat este sa stii ca atunci cand Isus a spus „Eu sunt Lumina Lumii" lumina Lui nu scotea in evidenta pacatul femeii caci El i-a spus „nici Eu nu te condamn"



Acest lucru ne spune sa nu fim tematori atunci cand ne apropiem de Dumnezeu. El nu este acolo asteptand sa ne pedepseasca pentru greselile si esecurile noastre. Lumina Lui nu are ca scop sa ne expuna pacatele si rusinea, sau sa ne condamne. Glorioasa sa lumina este pentru a ne arata cat de perfect ne-a sters pacatele, sangele Sau. De aceea El a putut spune femeii ca nici El nu o condamna – fiindca El urma sa fie condamnat pentru pacatele ei si pentru ale noastre. La cruce.



Prietene, Lumina Lui Isus descopera adevarul ca pacatele noastre au fost complet indepartate. Descopera cat de perfecti si fara pata suntem datorita lucrarii perfecte a Lui Isus de la cruce. Atunci cand stii acest lucru, poti sa intri plin de indrazneala in prezenta Sa stiind ca ai Lumina Vietii care iti da har si nadejde!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Lumina Lumii face vizibila perfectiunea ta | Salvatorul.ro
meniu prim
Consacrarea nu înseamnă a-I da ceva lui Dumnezeu, ci a nu lua nimic din ceea ce Îi aparţine.