Devoțională El este Abba, Tatal tau

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 94
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1849-el-este-abba-tatal-tau]El este Abba, Tatal tau[/url]

New Creation Church – Singapore





Gal 4:6 Şi pentru că sînteţi fii, Dumnezeu ne-a trimes în inimă Duhul Fiului Său, care strigă: „Ava", adică: „Tată!"



Ai observat ca Dumnezeu nu a fost niciodata cunoscut ca si Tata pana cand Isus a venit pe pamant si L-a descoperit ca Tata?



In rugaciunea Sa catre Tatal, Isus a spus „(Joh 17:26) Eu le-am făcut cunoscut Numele Tău, şi li-l voi mai face cunoscut, pentruca dragostea cu care M'ai iubit Tu, să fie în ei, şi Eu să fiu în ei." La ce nume se referea Isus? Era numele de Tata. Daca era ceva aproape de inima Lui Isus, era dorinta de a ni-L prezenta pe Dumnezeu ca Tata.



In Biblie, Isus a spus „(Mat 6:31-32) Nu vă îngrijoraţi dar, zicînd: „Ce vom mînca?" Sau: „Ce vom bea?" Sau: „Cu ce ne vom îmbrăca?" Fiindcă toate aceste lucruri Neamurile le caută. Tatăl vostru cel ceresc ştie că aveţi trebuinţă de ele.", sau alta data a spus „(Mat 7:11 )Deci, dacă voi, cari sînteţi răi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cît mai mult Tatăl vostru, care este în ceruri, va da lucruri bune celor ce I le cer!



Isus vrea ca tu totdeauna sa ai o singura imagine in minte despre Dumnezeu, ca El esta Taticul tau. De ce? fiindca El vrea ca tu sa stii ca nu este nimic mai important sau prea putin important pentru Dumnezeu, cand este vorba despre copiii Sai.



Imagineaza-ti un tata jucandu-se cu fiul sau de cinci ani, cand deodata tatal observa o aschie infipta in degetul copilului si il intreaba „de cand ai asta?"

iar copilul raspunde „de cateva zile". „de ce nu mi-ai spus?", „Pai mama mi-a spus ca esti ocupat si sa nu te deranjez cu un astfel de lucru".



Daca tu ai fi tatal, nu ti s-ar rupe inima sa-ti auzi fiul spunand asa ceva? O aschie poate fi un lucru mic, dar nimic nu este prea neinsemnat cand este vorba despre copilul tau caci daca il afecteaza pe copilul tau, te afecteaza si pe tine. Tu esti copilul Lui Dumnezeu asa ca nu gandi ca problema ta este prea mica pentru Dumnezeu. Daca este importanta pentru tine, este importanta si pentru El. Intotdeauna aminteste-ti ca El este Abba, adica Taticul tau!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională El este Abba, Tatal tau | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferice de cei flămânzi și însetați după neprihănire, căci ei vnr fi săturaţi!