Devoțională Intareste-ti prin rugaciune, sistemul imunitar

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 109
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1860-intareste-ti-prin-rugaciune-sistemul-imunitar]Intareste-ti prin rugaciune, sistemul imunitar[/url]





1Co 14:4 Cine vorbeşte în altă limbă, se zideşte pe sine însuş; dar cine prooroceşte, zideşte sufleteşte Biserica.



Multi carismatici cred ca atunci cand vorbesti in limbi, iti zidesti sau intaresti spiritul omenesc. Dar, acesta este numai o treime din adevar. Biblia nu spune ca vorbitorul isi zideste doar duhul. Nu, spune ca vorbitorul se intareste pe sine insusi, ceea ce inseamna intreaga sa fiinta, duh, suflet si trup. Asa ca acel care vorbeste in limbi, isi zideste duhul, sufletul si trupul.



Asta include si intarirea sistemului tau imunitar? Da, include. Specialistul in neurologie Carl Peterson de la Oral Roberts University a descoperit prin repetate teste si cercetari, ca atunci cand o persoana se roaga in limbi, creierul sau elibereaza doua secretii chimice care sunt directionate spre sistemul imunitar, dandu-i o crestere de 35-40%. Interesant este faptul ca aceste secretii sunt extrase din acea parte a creierului nostru care nu are nici o alta aparenta activitate decat atunci cand ne rugam in limbi.



Acum, sistemul nostru imunitar este prima linie de aparare impotriva bolii. In timpul epidemiei SARS din Singapore 2003, nu toti cei care au avut boala, au murit. Doar acei al caror sistem imunitar era slabit, au cedat bolii si au decedat. Multi au apelat la vitamine si ierburi pentru a-si intari sistemul imunitar.



Un membru al bisericii, de 74 de ani a decis sa-si intareasca sistemul imunitar impotriva bolilor de inima. Pentru mai bine de 30 de ani, doua din arterele sale erau blocate in proportie de 70% si cinci vase mai mici erau blocate in proportie de 80%. Asa ca in timpul unui serviciu al bisericii, cand am intrebat de cei care voiau sa fie vindecati de problemele de inima, el s-a ridicat in picioare, si-a pus mana peste inima si s-a rugat in limbi.



A marturisit ca in acel moment, a crezut ca Duhul Sfant l-a atins si ca a devenit o persoana diferita. Atunci cand a mers la controlul medical, doctorul a descoperit ca toate blocajele din vasele de sange au disparut. Chiar si o interventie chirurgicala ce era deja programata, a fost anulata. Intr-adevar a devenit o alta persoana, efectiv i-a fost schimbata inima, o inima complet noua de la Dumnezeu.



Prietene, poate ca nu ai o problema cu inima, dar tot poti sa te rogi in limbi pentru a-ti intari sistemul imunitar.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Intareste-ti prin rugaciune, sistemul imunitar | Salvatorul.ro
meniu prim
În adevăr, Legea, care are umbra bunurilor viitoare, nu înfăţişarea adevărată a lucrurilor, nu poate niciodată, prin aceleaşi jertfe care se aduc neîncetat în fiecare an, să facă desăvârşiţi pe cei ce se apropie.