Devoțională NU DOAR SA STII, CI SA CREZI

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 102
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1874-nu-doar-sa-stii-ci-sa-crezi]NU DOAR SA STII, CI SA CREZI[/url]



New Creation Church – Singapore



1Jo 4:16 Şi noi am cunoscut şi am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu faţă de noi. Dumnezeu este dragoste; şi cine rămîne în dragoste, rămîne în Dumnezeu, şi Dumnezeu rămîne în el.



Poate stii si ai auzit ca Lui Dumnezeu Ii pasa de tine si te iubeste si Si-a demonstrat dragostea Lui pentru tine murind pe cruce in locul tau. Dar este una sa stii si alta sa crezi dragostea pe care o are Dumnezeu pentru tine.



De exemplu, una este sa stii ca soarele straluceste peste noi in timpul zilei, si alta este sa crezi ca soarele continua sa straluceasca cu toate ca nu-i simti caldura si tot ceea ce vezi este un cer plin de nori.



Cateodata suntem inceti in a crede dragostea Lui Dumnezeu pentru noi atunci cand trecem prin felurite incercari. Azi, Dumnezeu vrea ca tu sa stii si sa crezi ca El te iubeste in mijlocul problemelor tale, atunci cand postul mult asteptat intarzie sa vina, cand seful iti pune bete in roate, cand copilul tau refuza sa vina acasa.



In mijlocul durerii, El vrea ca tu sa stii si sa crezi ca El este in totalitate pentru tine, de partea ta si aparandu-te. Si daca Dumnezeu, cea mai puternica fiinta din univers este de partea ta, poate ceva sau cineva sa vina impotriva ta si sa aiba succes?



Poate ca simti ca ai dat totul peste cap. Dumnezeu vrea ca tu sa stii si sa crezi ca daca altii sunt probabil furiosi pe tine, El nu va fi niciodata furios pe tine. Nici nu te va condamna. Intreaga Sa manie impotriva pacatelor tale a cazut asupra Lui Isus la cruce. Asa ca El vrea ca tu sa stii si sa crezi ca El nu te va pedepsi niciodata fiindca Isus a fost pedepsit in locul tau.



Atunci cand te simti nevrednic fiindca ai gresit a suta oara, sa stii si sa crezi ca Tatal tau ceresc iti da in continuare darul necondamnarii asa ca vino cu indrazneala la tronul Sau de har si primeste har si indurare. (Evrei4:16)



Prietene, sa stii si sa crezi ca daca te-a iubit si a murit pentru tine pe cand tu erai inca un pacatos, deci in starea ta cea mai rea (Romani5:8), cu cat mai mare este dragostea Lui pentru tine acum, cand tu esti copilul Lui preaiubit si neprihanirea Lui in Isus Cristos? (2Corinteni5:21).

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională NU DOAR SA STII, CI SA CREZI | Salvatorul.ro
meniu prim
Cercetează-mă, Doamne, încearcă-mă! Trece-mi prin cuptorul de foc rărunchii și inima! ( Psalmii 16:2 )