Devoțională Cele douasprezece izvoare si cei saptezeci de finici

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 133
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1881-cele-douasprezece-izvoare-si-cei-saptezeci-de-finici]Cele douasprezece izvoare si cei saptezeci de finici[/url]



New Creation Church – Singapore





Exo 15:27 Au ajuns la Elim, unde erau douăsprezece izvoare de apă şi şaptezeci de finici. Şi au tăbărît acolo, lîngă apă.



Ai vrea sa stii o cheie divina biblica importanta pentru sanatate? Se gaseste in acest verset care urmeaza imediat dupa ce Dumnezeu a spus poporului Sau „Eu sunt Domnul care te vindeca!", dupa ce l-a scos din Egipt (Exodul15:26). Izvoarele de apa si finicii vorbesc despre revigorare. Ele ilustreaza o oaza in mijlocul desertului. Israelitii s-au odihnit si improspatat acolo. Dar de ce numerele 12 si 70?



Nu exista detalii nesemnificative in Biblie. Cele 12 izvoare si cei 70 de finici reprezinta invataturi inspirate care te improspateaza cu Cuvantul Lui Dumnezeu. Daca vrei sa-L cunosti pe Isus ca si Domn care te vindeca, aseaza-te sub predici inspirate ale Cuvantului Lui Dumnezeu, fiindca atunci cand Cuvantul Sau vine cu putere, te va vindeca. Va deveni medicament pentru trupul tau (Proverbe4:22).



Cum am facut aceasta legatura? Lasa Biblia sa interpreteze Biblia. Matei 10:1 spune ca atunci cand Isus a chemat pe cei 12 ucenici la EL, le-a dat puterea asupra duhurilor necurate, sa le scoata afara si sa vindece orice boala si orice fel de neputinta. El i-a trimis pe cei 12 si le-a spus „Mat 10:7- 8 Şi pe drum, propovăduiţi, şi ziceţi: „Împărăţia cerurilor este aproape!" Vindecaţi pe bolnavi, înviaţi pe morţi, curăţiţi pe leproşi, scoateţi afară dracii.



Apoi, in Luca10:1 (Luk 10:1) ... Domnul a mai rînduit alţi şaptezeci de ucenici, şi i-a trimes doi cîte doi înaintea Lui, în toate cetăţile şi în toate locurile, pe unde avea să treacă El. Si lor le-a spus „(Luk 10:9) să vindecaţi pe bolnavii cari vor fi acolo, şi să le ziceţi: „Împărăţia lui Dumnezeu s'a apropiat de voi."



Cu alte cuvinte, Isus a uns pe cei 12 si pe cei 70 ucenici ca sa predice Cuvantul Lui Dumnezeu si sa vindece bolnavii. Azi, daca vrei improspatare, daca vrei sanatate si vindecare, nu sta sub invataturi care-ti spun ca uneori Dumnezeu nu vindeca sau ca iti da boli ca sa te invete o lectie. Ci cauta sa stai sub invataturi inspirate, care predica vestea cea buna si practica vindecarea bolnavilor. Astfel incepi sa umbli in sanatatea divina.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Cele douasprezece izvoare si cei saptezeci de finici | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci ochii Domnului sunt peste cei neprihăniți, și urechile Lui iau aminte la rugăciunile lor. Dar fața Domnului este împotriva celor ce fac răul. ( 1 Petru 3:12 )