Devoțională Dumnezeu a fost deja in viitorul tau

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 90
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1890-dumnezeu-a-fost-deja-in-viitorul-tau]Dumnezeu a fost deja in viitorul tau[/url]



New Creation Church – Singapore







Isa 54:2 „Lărgeşte locul cortului tău; şi întinde învelitoarele locuinţei tale: nu te opri! Lungeşte-ţi funiile, şi întăreşte-ţi ţăruşii!



Domnul a spus bisericii noastre la sfarsitul anului 2004 „Eu Dumnezeul vostru, am mers inaintea voastra, am fost in viitorul vostru si l-am vazut si declar ca este bun." Eu cred ca acest cuvant nu este numai pentru biserica noastra ci pentru fiecare membru al trupului Lui Cristos.



Iti spun ca atunci cand Dumnezeu declara bun viitorul tau, atunci inseamna ca va fi bun! Va fi plin cu multe zile minutat de bune (1Petru3:10). Cu toate ca pot aparea si zile rele, aminteste-ti ca acelea sunt putine, in care Domnul te va face sa ramai in picioare (Efeseni6:13). Conform Cuvantului Lui Dumnezeu, vei avea cu mult mai multe zile bune decat rele.



Ce faci cand Domnul iti spune ca vei avea un viitor bun, incarcat cu binecuvantarile Lui? Te pregatesti pentru el. Cu alte cuvinte, inainte ca binecuvantarea sa vina, inainte ca bunastarea sa vina, El vrea ca tu sa-ti largesti locul cortului tau si sa-ti largesti funiile.



De exemplu, daca te increzi in Domnul pentru un copil, incepe sa citesti carti despre copii si pregateste camera copilului. De fapt, pregateste-te sa ai mai mult decat un copil. Incepe sa cauti un loc mai mare pentru familia ta fiindca Domnul spune „nu te opri, lungeste-ti corzile si intareste tarusii".



Prietene, Dumnezeu vrea ca tu sa te pregatesti si sa astepti atata favoare si extindere in zilele care vor veni incat „(Isa 54:3)... te vei întinde la dreapta şi la stînga, sămînţa ta va cotropi neamurile, şi va locui cetăţile pustii."



Azi, sa stii ca stai pe pamant binecuvantat fiindca Dumnezeu a declarat bun, viitorul tau. Asteapta lucruri bune sa ti se intample. Asteapta sa vezi favoarea Lui Dumnezeu asupra ta si asupra familiei tale. Asteapta binecuvantarile si extinderea pe care ti le da Domnul. Asteapta ca zile bune sa apara in viata ta!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Dumnezeu a fost deja in viitorul tau | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci mare este bunătatea Lui față de noi, și credincioșia Lui ține în veci. Lăudați pe Domnul!