Devoțională Isus este singura jertfa de care vei avea vre-odata nevoie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 99
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1899-isus-este-singura-jertfa-de-care-vei-avea-vre-odata-nevoie]Isus este singura jertfa de care vei avea vre-odata nevoie[/url]



New Creation Church – Singapore



Heb 10:12 El, dimpotrivă, după ce a adus o singură jertfă pentru păcate, S'a aşezat pentru totdeauna la dreapta lui Dumnezeu,



Stii unde se afla Isus in acest moment? El este asezat la dreapta Tatalui, in cer. De ce este El acolo, stand jos/asezat? Fiindca lucrarea Lui este terminata.



Vezi tu, noi toti ne-am nascut pacatosi, blestemati in starea noastra pacatoasa si condamnati de faptele noastre pacatoase. Dar pe cand eram noi inca niste pacatosi, Isus a murit pentru noi (Romani5:8). Si prin singura Lui moarte pe cruce, el a devenit jertfa definitiva pentru pacate, pentru totdeauna. Asa ca acum sade la dreapta Tatalui fiindca lucrarea Sa este terminata. Nu mai sunt alte jertfe de facut.



„Atunci, ce sa fac cand pacatuiesc?"



Prietene, de fiecare data cand o dai in bara, multumeste-I Domnului ca esti iertat. De fiecare data cand cazi, multumeste-I Domnului ca El nu te mai condamna fiindca Isus a fost condamnat pentru pacatele tale la cruce.



Moartea Lui Isus este jertfa finala, Dumnezeu nu mai are nevoie de jertfe de ispasire. El nu vrea ca tu sa vii la El spunand „O Doamne, din nou am pacatuit, cred ca trebuie sa fac ceva munca de caritate". Daca vrei sa faci munca de caritate, du-te si fa. Dar nu o fa pentru a-ti ispasi pacatele caci nu functioneaza.



Dumnezeu nu vrea nici ca tu sa spui „De acum voi da bisericii 30%". Eu nu spun sa nu dai, chiar si 50% daca vrei, dar daca o faci pentru a-ti plati pacatele, asta e o fapta moarta. Dai zeciuiala fiindca Il iubesti pe Dumnezeu si nu pentru alte motive.



De asemenea El nu vrea sa auda „De acum in colo voi sluji in zece lucrari". Nu sangele, sudoarea si lacrimile tale te indreptatesc in fata Lui ci sangele Lui Cristos.



Tu nu poti face ispasire pentru pacatele tale facand binele, fiindca nu poti adauga la ceea ce a facut Isus, ceea ce este o lucrare perfecta. Tu poti doar sa spui „Multumesc Doamne!" si sa primesti binecuvantarile pe care ti le da. Isus este singura jertfa de care vei avea vre-odata nevoie. Numai jertfa Sa este vesnica.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Isus este singura jertfa de care vei avea vre-odata nevoie | Salvatorul.ro
meniu prim
Numele Domnului este un turn tare; cel neprihănit fuge în el, și stă la adăpost. ( Proverbele 18:10 )