Devoțională Domnul va face ca darul tau sa-ti aduca izbanda

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 113
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1905-domnul-va-face-ca-darul-tau-sa-ti-aduca-izbanda]Domnul va face ca darul tau sa-ti aduca izbanda[/url]





Pro 17:8 Darurile par o piatră scumpă în ochii celor ce le primesc: ori încotro se întorc, izbîndesc.



Atunci cand vezi ceva mucegait, il arunci. Dar cand Alexander Fleming a vazut vasele sale de cultura contaminate de mucegai, a descoperit penicilina. El a avut un dar care i-a adus izbanda.



Iosif, un sclav evreu in Egipt, nu avea nimic in afara de darul de a talmaci visele. Dar priveste ce a facut acest dar pentru el. I-a adus izbanda, facand din el cel mai puternic om dupa faraon (Geneza41).



„Dar pastore, ce ma fac daca nu am nici un dar?"



Prietene, nu lasa pe nimeni sa-ti spuna ca nu ai nici un dar. Dumnezeu a dat fiecaruia un dar care sa-i aduca multime de binecuvantari, usi deschise spre oportunitati bunastare financiara.



Acum, probabil nu esti constient ca ai un dar in tine, sau poate ca nu ti-a adus nici un profit pana cand nu ai aflat cum sa-l folosesti. Trebuie sa iei darul si sa-I ceri Lui Dumnezeu intelepciune ca sa-l cultivi pana va deveni o unealta puternica (o piatra scumpa) care oriunde vei merge, iti va aduce izbanda.



Acesta a fost si cazul unui frate din biserica care era extraordinar de inzestrat in domeniul artei creative. Pentru multa vreme i-a lipsit indrazneala si increderea pentru a-si parasi siguranta pe care i-o oferea postul pe care-l avea in politie si a incepe ceva pe cont propriu. Dar atunci cand a inceput sa caute intelepciunea Lui Dumnezeu pentru acea situatie, Dumnezeu i-a dat intelepciune ca sa-si paraseasca serviciul si sa mearga la scoala pentru a urma cursurile de arta creativa. In scoala, a avut izbanda, fiind unul dintre cei mai buni studenti si impresionandu-l in asa masura pe director incat, inca inainte de a termina scoala, i s-a oferit un post de profesor.



Acum, te rog nu te apuca sa-ti parasesti serviciul, dupa ce citesti aceste randuri. Insa ceea ce ar trebui sa faci este sa-I ceri Lui Dumnezeu intelepciune in ceea ce priveste darul tau, caci atunci cand darul tau este insotit de intelepciunea Lui Dumnezeu, darul tau „este o piatra scumpa in ochii celui care-l primeste si-i va aduce izbanda oriunde se intoarce".

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Domnul va face ca darul tau sa-ti aduca izbanda | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferice de cei blânzi, căci ei vor moșteni pământul!