Devoțională Isus, masura neprihanirii tale

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 134
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1907-isus-masura-neprihanirii-tale]Isus, masura neprihanirii tale[/url]

2Co 5:21 Pe Cel ce n'a cunoscut niciun păcat, El L-a făcut păcat pentru noi, ca noi să fim neprihănirea lui Dumnezeu în El.



Dumnezeu vrea ca noi sa cautam neprihanirea Lui, nu propria noastra neprihanire. Atunci cand ne cautam propria neprihanire, totdeauna vom sfarsi prin a ne simti mizerabil, fiindca nu vom putea niciodata sa fim neprihaniti prin faptele noastre, indiferent cat de mult am incerca. De aceea Tatal nostru iubitor vrea ca noi sa ne amintim ca neprihanirea nu este un comportament corect ci o persoana, ISUS (1Corinteni1:30) si ca noi am devenit neprihanirea Lui Dumnezeu in El.



O doamna care canta in cor in biserica din care facea parte inainte, incerca sa-si construiasca propria neprihanire marturisindu-si toate pacatele pentru a se curata. Dar pe masura ce isi marturisea pacatele, descoprea tot mai multe pacate in viata sa. Astfel a fost patrunsa de vina si se simtea mizerabil. Simtindu-se stresata si ingrijorata prin marturisirea permanenta a pacatelor, pana la urma a parasit biserica. De fapt, nu a mai pasit in nici o biserica timp de zece ani.



Intr-o zi ea a primit o predica de a mea intitulata „Nicicand nu vei pierde vesnica neprihanire a Lui Dumnezeu care ti-a fost data!" si a ascultat-o. Odata ce a aflat ca Isus este masura neprihanirii si acceptarii ei in fata Lui Dumnezeu, a inceput sa caute neprihanirea Lui Dumnezeu, vazandu-L pe Isus ca neprihanire a ei. Nu dupa mult timp pacea si bucuria i-au inundat viata.



Azi, ea se inchina in biserica noastra. Ea a marturisit cum Dumnezeu a rezolvat in mod supranatural o problema de sanatate pe termen lung pe care o avea, ba chiar si sotul ei care chelise, a descoperit ca incepuse sa ii creasca parul. Dumnezu ii dase pe deasupra toate aceste lucruri asa cum promisese „Mat 6:33 Căutaţi mai întîi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra."



Prietene, a cauta neprihanirea Lui Dumnezeu inseamna sa-L vezi pe Isus, care nu a cunoscut pacatul, devenind pacat pentru tine ca sa-ti dea neprihanirea Lui si sa te faca neprihanirea Lui Dumnezeu in El.



Si in timp ce proclami zilnic ca esti neprihanirea Lui Dumnezeu in Isus vei vedea toate celelalte lucruri date tie pe deasupra, chiar si fara sa le fi cerut!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Isus, masura neprihanirii tale | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu spune Domnului ce mare e furtuna, ci spune furtunii ce mare e Domnul tău!