Devoțională Dumnezeu este in spatele cresterii tale

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 128
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1932-dumnezeu-este-in-spatele-cresterii-tale]Dumnezeu este in spatele cresterii tale[/url]

1Co 3:7 aşa că nici cel ce sădeşte, nici cel ce udă nu sînt nimic; ci Dumnezeu, care face să crească.



Cateodata credem ca sporul sau succesul de care ne bucuram este rezultatul propriilor noastre eforturi sau munci asidue. Dar adevarul este ca Dumnezeu se afla in spatele acestei cresteri.



Ne putem improspata revelatia despre acest adevar citind povestea lui Ruth, o tanara vaduva din Moab care culegea in urma seceratorilor pe un camp din apropiere, de dimineata si pana seara. Masura de o efa (mancarea pentru zece zile) era ceea ce a reusit sa culeaga dupa o zi intreaga de munca.



Dar cand citim despre felul in care Boaz, proprietarul campului, le-a spus in secret seceratorilor „Rth 2:16 şi chiar voi să-i scoateţi din snopi cîteva spice; s'o lăsaţi să culeagă spice, şi să n'o înfruntaţi.", stim ca datorita interventiei lui Boaz ea a putut sa culeaga atat de mult intr-un timp atat de scurt.



Eu cred ca Isus, Boazul nostru ceresc, face acelasi lucru pentru noi. Domnul face ca oamenii sa ne favorizeze si ploua cu binecuvantari asupra noastra fiindca ne iubeste. Apoi El ne permite sa culegem aceste binecuvantari. Deseori acest lucru se intampla, atat de natural incat uitam ca Domnul este Cel care ne-a binecuvantat cu sporul.



Acest lucru s-a intamplat cu o membra a bisericii noastre care are o afacere cu flori. Dumnezeu efectiv a facut pe cineva care avea nevoie de multe flori sa „scape" o comanda uriasa la magazinul ei, intr-o zi.



Aceasta sora ne-a spus ca a muncit ani de-a randul din greu si cu toate acestea facea bani putini. Dar atunci cand a devenit crestina in biserica noastra, a inceput sa proclame favoarea Lui Dumnezeu peste ea in fiecare zi si in cateva saptamani a primit o comanda uriasa de peste 14.000$ de la un singur client. Numai Dumnezeu putea produce un astfel de spor supranatural afacerii ei.



Prietene, nu eforturile tale sunt in spatele cresterii tale. Biblia ne spune ca „Dumnezeu face sa creasca". Dumnezeu este in spatele sporului tau si El isi gaseste placerea in a te binecuvanta fiindca te iubeste!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Dumnezeu este in spatele cresterii tale | Salvatorul.ro
meniu prim
”Trebuie să reţii că tot ceea ce se întâmplă înăuntrul tău este mult mai important decât ceea ce se întâmplă în exterior.”