Devoțională Dumnezeu iti da nu iti ia

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 80
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1943-dumnezeu-iti-da-nu-iti-ia]Dumnezeu iti da nu iti ia[/url]

Rom 8:32 El, care n'a cruţat nici chiar pe Fiul Său, ci L-a dat pentru noi toţi, cum nu ne va da fără plată, împreună cu El, toate lucrurile?



Unii crestini cred in mod gresit ca Dumnezeu da dar si ia inapoi. La inmormantari, uneori auzim pe cel care vorbeste spunand „Domnul a dat, Domnul a luat. Laudat fie Numele Domnului!"



Imi amintesc de o ocazie in care priveam la un copilas care suferea de cancer. Am auzit pe unul din membrii familiei comentand „Nu poti fi sigur care este voia Lui Dumnezeu, s-ar putea sa-l vindeca dar s-ar putea sa nici nu-l vindece". Ceea ce voia acea persoana sa spuna este ca desi Domnul a dat acelor parinti copilul, s-ar putea ca mai apoi sa-l ia de la ei.



Iov a avut exact aceeasi atitudine cand a primit vestea ca si-a pierdut proprietatile si copiii. Gandind ca Dumnezeu este sursa problemelor sale, nestiind ca de fapt satan a fost cel care a actionat impotriva lui, el a spus „Gol am venit din pantecele mamei mele si gol ma voi intoarce in pamant. Domnul a dat, Domnul a luat, laudat fie Numele Domnului" (Iov1:21). O astfel de declaratie pare sa Il onoreze pe Dumnezeu, dar in realitate, descopera o imagine eronata despre Tatal nostru ceresc.



Ca si copii ai lui Dumnezeu, stim care este voia Tatalui pentru noi. El este Cel care da, nu care ia. Isus a spus „Nu te teme turma mica, caci Tatal vostru va da cu bucurie Imparatia!" (Luca12:32). Diavolul este hotul. El vine sa fure, sa ucida si sa distruga. Dar Isus a venit ca sa ne dea viata din belsug (Ioan10:10).



Isus a implinit fiecare nevoie si a vindecat fiecare boala a celor care au venit inaintea Lui si la cruce El Si-a dat propria viata. Niciodata nu a luat nimic inapoi de la cei care au venit la El. Si Biblia spune ca oricine L-a vazut pe Isus, L-a vazut pe Tatal (Ioan14:9).



Prietene, Tatal tau ceresc vrea ca tu sa stii azi ca El este Cel care iti da tot ce este bun. Daca El ne-a dat deja ceea ce este cel mai bun in cer, pe Isus Cristos, cum nu ne va da impreuna cu El toate lucrurile?

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Dumnezeu iti da nu iti ia | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine are o inimă înțeleaptă, primește învățăturile, dar cine are o gură nesocotită, se prăpădește singur. ( Proverbele 10:8 )