Devoțională Ce vezi?

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 109
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1949-ce-vezi]Ce vezi?[/url]

Mar 11:24 De aceea vă spun că, orice lucru veţi cere, cînd vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea.



O femeie oarba a fost condusa la un mare evanghelist vindecator pentru rugaciune. Dupa ce s-a rugat pentru ea, el a intrebat-o „acum, spune-mi, ce vezi?". Ea a deschis ochii dar i s-a spus „inchide ochii si spune-mi ce vezi". Ea a incercat din nou sa deschida ochii si i s-a spus „nu am zis sa deschizi ochii ci te-am intrebat ce ai vazut. Inchide ochii si spune-mi ce vezi".



Acest lucru s-a petrecut de cateva ori pana femeia a inteles ca evanghelistul o intreba ce a vazut in interior. S-a vazut vazand? Cand a inteles acest lucru ea a spus „ma vad avand vedere". Atunci evanghelistul i-a spus „Acum, incet, deschide ochii". In acel moment ea a deschis ochii avand o vedere perfecta.



Acum, cand te-ai rugat, ce ai vazut in interiorul tau? Te-ai rugat pentru vindecarea unei persoane dar acea persoana era intr-un sicriu? Te-ai rugat pentru o rezolvare financiara dar bancile te urmaresc pentru faliment?



Multi oameni nu primesc lucrul pentru care se roaga – ei primesc ceea ce cred atunci cand se roaga, fiindca Isus a spus „De aceea vă spun că, orice lucru veţi cere, cînd vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea".



„Orice lucru" include totul si mai intai crezi ca il vei primi si apoi il vei avea. Isus odata i-a spus centurionului „mergi in drumul tau si dupa cum ai crezut, asa ti se va face" si in ceasul acela sluga centurionului a fost vindecata(Matei8:13). Centurionul s-a vazut servitorul vindecat. El a crezut ca si-a primit miracolul chiar inainte ca el sa se intample.



Deci, atunci cand te rogi, ce crezi si vezi cu adevarat in interior?



„Pai, Pastor Prince, nu pot sa vad!"



Atunci, nu te ruga inca. Schimba-ti viziunea in interior intai. Incepe a te vedea cu raspunsul. Sa te vezi vindecat, stand in casa pe care ti-o doresti, bucurandu-te de mai mult decat suficient. Apoi roaga-te si vei avea orice vei cere!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Ce vezi? | Salvatorul.ro
meniu prim
Lepădați, dar, orice răutate, orice vicleșug, orice fel de prefăcătorie, de pizmă, de clevetire. ( 1 Petru 2:1 )