Devoțională Izvoare in Deser - 13 Noiembrie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 115
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/2162-izvoare-in-deser-13-noiembrie]Izvoare in Deser - 13 Noiembrie[/url]



Eu l-am ales şi ştiu că are să poruncească fiilor lui.

(Geneza 18:19)



Dumnezeu alege oameni pe care poate conta. El ştia la ce să Se aştepte de la Avraam şi a spus despre el: „Eu l-am ales şi ştiu că are să poruncească fiilor lui ... pentru ca astfel Domnul să împlinească faţă de Avraam ce i-a făgăduit". Dumnezeu ştia că Avraam „are să poruncească fiilor lui". Noi putem conta pe Domnul, şi El doreşte ca noi să fim tot atât de vrednici de încredere, tot atât de hotărâţi şi de statornici. Aceasta este semnificaţia credinţei.

Dumnezeu caută oameni asupra cărora să poată pune greutatea întregii Sale iubiri, a întregii Sale puteri şi a tuturor promisiunilor Sale sigure. Şi motoarele Lui sunt suficient de puternice ca să tragă orice greutate pe care am ataşa-o de ele. Din nefericire, cablul pe care îl legăm de motor este deseori prea slab ca să suporte greutatea rugăciunilor noastre. De aceea Dumnezeu continuă să ne înveţe şi să ne disciplineze în şcoala Sa pentru a avea stabilitate şi siguranţă în viaţa de credinţă. Haideţi să ne învăţăm bine lecţiile şi apoi să rămânem fermi în credinţa noastră.

A.B. Simpson

Dumnezeu ştie că poţi să-ţi suporţi încercarea, altfel nu ţi-ar fi dat-o. Încrederea Lui în tine explică încercările din viaţa ta, indiferent cât de severe ar fi. Dumnezeu îţi cunoaşte puterea, şi o măsoară până la ultimul milimetru. Adu-ţi aminte că nici o încercare care a fost dată vreodată cuiva nu a fost mai mare decât puterea omului respectiv, prin Dumnezeu, pentru ca el s-o poată îndura.





SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Izvoare in Deser - 13 Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. ( Iacov 1:22 )