Devoțională Izvoare in Deser - 12 Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 104
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/2163-izvoare-in-deser-12-noiembrie]Izvoare in Deser - 12 Noiembrie[/url]





Ei erau olari şi locuiau în livezi şi în împrejmuiri;

locuiau acolo lângă împărat şi lucrau pentru el.

(1 Cronici 4:23, KJV)



Putem locui „lângă împărat" şi putem lucra pentru El oriunde şi peste tot. Putem fi chemaţi să-I slujim în cele mai neobişnuite locuri şi în cele mai vitrege condiţii. Poate fi undeva la ţară, departe de numeroasele activităţi ale Împăratului din oraş. Sau poate fi „în livezi şi în împrejmuiri" de tot felul – obstacolele care ne înconjoară, blocându-ne calea. Poate vom fi unul dintre „olari", cu mâinile pline de tot felul de vase de lut, împlinindu-ne îndatoririle zilnice.

N-are importanţă! Împăratul care ne-a pus „acolo" va veni şi va locui împreună cu noi. Împrejmuirile, sau obstacolele, sunt bune pentru noi, altfel El le-ar fi îndepărtat repede din cale. Şi nu se înţelege de la sine că orice pare să blocheze calea noastră poate de asemenea să aibă grijă de protecţia noastră? Cât despre olărit – este exact ce a considerat El potrivit să pună în mâinile noastre şi este ceea ce lucrăm pentru El acum. Frances Ridley Havergal



Întoarce-te la parcela ta din grădină, iubito!

Întoarce-te până nu se lasă seara,

Şi leagă-ţi crinii şi lujerele de viţă,

Până te va chema Stăpânul.



Du-te şi fă-ţi grădina cât poţi tu de frumoasă,

Nu vei lucra niciodată singur;

Poate cel care are parcela lângă a ta

O va vedea şi o va îngriji şi el pe a lui.



Apusurile de soare frumos colorate şi cerul înstelat, munţii maiestuoşi şi mările sclipind în zare, şi câmpurile înmiresmate şi florile proaspăt tăiate nu sunt nici pe jumătate atât de frumoase ca un suflet care-L slujeşte pe Domnul Isus din dragoste, prin truda unei vieţi obişnuite, lipsite de poezie.

Frederick William Faber

Cele mai sfinţite suflete sunt deseori acelea care nu s-au distins niciodată ca autori şi n-au permis niciodată ca o realizare mare a lor să devină subiect de conversaţie în lume. Nu, de obicei ei sunt aceia care au dus o viaţă interioară liniştită de sfinţenie, purtându-şi mireasma plăcută în chip nevăzut, ca un crin proaspăt într-o vale izolată pe malul unui râu cristalin. Kenelm Digby





SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Izvoare in Deser - 12 Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume- ești al Meu! Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine și râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde, și flacăra nu te va prinde. ( Isaia 43: 1, 2 )