Devoțională Izvoare in Desert - 19 Iunie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 125
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/2247-izvoare-in-desert-19-iunie]Izvoare in Desert - 19 Iunie[/url]

Grâul se bate.

(Isaia 28:28)



Mulţi dintre noi nu putem fi folosiţi ca hrană pentru cei flămânzi din lume, pentru că mai întâi trebuie să fim zdrobiţi în mâinile lui Hristos. „Grâul se bate", şi fiind o binecuvântare a Lui deseori necesită necazuri de partea noastră. Totuşi nici chiar necazul nu este un preţ prea mare de plătit pentru privilegiul de a atinge alte vieţi cu binecuvântările lui Hristos. Lucrurile cele mai preţuite de noi astăzi au ajuns la noi prin lacrimi şi durere. J. R. Miller

Dumnezeu m-a făcut ca pâinea pentru cei aleşi de El, şi dacă este necesar să fiu „sfărâmat" între dinţii leilor pentru a-i hrăni pe copiii Lui, atunci binecuvântat să fie Numele Domnului. Ignatius



Pentru a lumina puternic, vieţile noastre trebuie mai întâi să treacă prin foc. Cu alte cuvinte, încetăm să-i binecuvântăm pe alţii când încetăm să mai sângerăm.



Sărăcia, strâmtorarea, şi nenorocirea au propulsat pe mulţi spre o viaţă de eroism moral şi măreţie spirituală. Dificultăţile ne provoacă energia şi perseverenţa, dar aduc la viaţă cele mai puternice calităţi ale sufletului nostru. Greutăţile sunt cele care fac să funcţioneze vechiul ceas al bunicului. Şi mulţi marinari s-au confruntat cu vânturi puternice şi potrivnice, dar le-au folosit pentru a-i ajuta să ajungă în port. Dumnezeu a ales împotrivirea pe post de catalizator pentru credinţa şi pentru slujirea noastră sfântă.

Cele mai proeminente figuri din Scriptură au fost treierate, zdrobite, şi măcinate pentru pâinea celor flămânzi. Pentru că a stat în capul seriei, îndurând întristarea, dar rămânând ascultător, pe diploma lui Avraam stau scrise acum aceste cuvinte: „Tatăl Credinţei".

Iacov, ca şi grâul, a suferit severe treierări şi măcinări. Iosif a fost bătut şi zdrobit, şi a fost nevoit să îndure intrigile din casa lui Potifar şi închisoarea Egiptului înainte să ajungă pe tronul său.

David, vânat ca un animal de pradă prin munţi, a fost zdrobit, obosit de atâtea drumuri şi istovit, şi prin aceasta măcinat pentru pâinea unei împărăţii. Pavel n-ar fi putut ajunge niciodată pâine pentru casa Cezarului dacă n-ar fi îndurat zdrobirea prin biciuire şi lapidare. El a fost măcinat într-o făină fină pentru familia regală romană.

Lupta vine înaintea victoriei. Dacă Dumnezeu a ales încercări speciale pentru tine ca să le înduri, să fii sigur că a păstrat un loc foarte special în inima Lui doar pentru tine. Un suflet bine zdrobit este un suflet ales.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Izvoare in Desert - 19 Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
Hotărârea, dreptatea, exemplul şi sinceritatea alcătuiesc ceea ce noi numim caracter. El este temelia demnităţii personale. (La Rochefoucauld)