Devoțională Tu ce schimbi?

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 101
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/2298-tu-ce-schimbi]Tu ce schimbi?[/url]

Am observat foarte surprins cum unele tinere, dupa casatorie, isi schimba look-ul. RADICAL.

Sa fie oare faptul ca dupa casatorie sotul se obisnuieste cu ea si nu ii mai acorda atentie ca inainte? Sa fie pentru ca ea nu se mai simte in centrul atentiei si crede ca o schimbare de look o va readuce acolo unde a fost candva in inima sotului?

Probabil. Nu pot decat sa presupun. Oricum, ideea mea este ca daca trebuie sa iti schimbi vreodata ceva, atunci acel lucru trebuie sa fie inima, atitudinea...

Nu cred ca pe partenerul de viata il vei impresiona cu schimbarea aspectului fizic... poate pentru 2-3 zile. Oricum, tot ce e nou, mai ales in vremurile in care traim, atrage pentru foarte putin timp atentia. Importanta este atitudinea ta fata de el/ea.

Va aprecia mult mai mult daca ii vei cunoaste nevoile si vei veni in intampinarea lor.

Dragostea inseamna intotdeauna daruire. Nu astepta ca el/ea sa iti acorde toata atentia tie, fa tu prima data acest lucru fara sa il ceri in schimb. Cu siguranta il vei primi!



Dumnezeu a dat totul pentru noi, iar noi suntem datori sa ne iubim aproapele ca pe noi insine. Cum trebuie atunci sa ii iubim pe cei din familie? Sotul? Sotia? Copiii? Haideti sa lasam la o parte ambitiile, sinele, sa invatam sa ne daruim pe noi pentru fericirea celor din jur, mai ales a celor pe care spunem ca ii iubim!
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Tu ce schimbi? | Salvatorul.ro
meniu prim
Dar eu către Tine îmi înalț rugăciunea, Doamne, la vremea potrivită. În bunătatea Ta cea mare, răspunde-mi, Dumnezeule, și dă-mi ajutorul Tău! ( Psalmii 69:13 )