Devoțională NU TE MAI ÎNGRIJORA ATÂT DE MULT!

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 125
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/2439-nu-te-mai-ngrijora-at-t-de-mult]NU TE MAI ÎNGRIJORA ATÂT DE MULT![/url]

"...Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte." loan, 14:27

Ai puterea de a controla ceea ce se petrece în mintea ta! Cum? Umplând-o cu Cuvântul lui Dumnezeu! Nu cu Cuvântul pe care-l citeşti ocazional, ci cu Cel pe care-l procesezi, îl aplici fiecărei situaţii care apare şi pe care te bazezi în momente de criză, pentru că ştii că este dreptul tău să ai pacea pe care ţi-o promite Dumnezeu. Isus şi-a mustrat ucenicii pentru că şi-au pierdut pacea când a venit furtuna. (Marcu, 4:40) El şi-a păstrat-o, dormind în partea din spate a bărcii. Unde te găseşti azi? Odihnjndu-te cu Isus, în partea din spate a bărcii sau în partea din faţă, pan¬icat, împreună cu ceilalţi? îngrijorarea preia controlul când uiţi două lucruri:

1) Ceea ce ţi-a spus Dumnezeu; ia aminte: "Să trecem în partea cealaltă." (Marcu, 4:35) Odată ce Isus a spus aceste cuvinte, nu mai putea exista val suficient de puternic pentru a-i scufunda. Deci. ori de câte ori împlineşti ceea ce ţi-a spus Dumnezeu, nu te poţi scufunda!

2) Cine se găseşte cu tine în barcă; credeau că-L cunosc destul de bine pe Isus, însă înainte ca noaptea aceea să se sfârşească, se întrebau: "Cine este acesta de îl ascultă chiar şi vântul şi marea?" (Marcu, 4:41) Dumnezeu a îngăduit furtuna prin care treci azi, pentru a-ţi arăta că: a) nu există problemă pe care să n-o poată rezolva; b) poate tu nu ai putere, însă El, da; c) nu eşti sin¬gur, El este cu tine; d) prin această experienţă îl vei cunoaşte mai bine.

Isus a spus: "...Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte", pentru că puterea pe care o are îngrijorarea asupra ta este cea pe care i-o îngădui...
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională NU TE MAI ÎNGRIJORA ATÂT DE MULT! | Salvatorul.ro
meniu prim
Iar acum, Domnul vorbește și zice: " În trei ani, ca anii unui simbriaș, slava Moabului va fi disprețuită, împreună cu toată această mare mulțime; și ce va rămâne va fi puțin lucru, aproape nimic. " ( Isaia 16:14 )