Devoțională FĂCÂNDU-I PE PLAC TATĂLUI

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 96
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/2467-f-c-ndu-i-pe-plac-tat-lui]FĂCÂNDU-I PE PLAC TATĂLUI[/url]

"Acesta este Fiul Meu prea Iubit, în care îmi găsesc plăcerea." Matei, }:17

Când Isus a păşit în râul Iordan, pentru a fi botezat de loan, a păşit în plinătatea scop¬ului lui Dumnezeu pentru viaţa Lui. Te-ai gândit vreodată că acele ape colcăiau de păcatele omenirii? loan botezase mulţimi acolo, păcatele lor "vărsându-se" în Marea Uitării, la fel cum jiul Iordan se vărsa în Marea Moartă. Poate te gândeşti: "Ce groaznic! Isus se "bălăcea" în păcat! însă El făcea acest lucru pentru a împlini voia lui Dumnezeu - răscumpărarea mea şi a ta. Isus se găsea exact acolo unde dorea Dumnezeu şi făcea exact ce dorea Domnul. De aceea s-a auzit glasul din ceruri: "Acesta este Fiul Meu prea iubit, în care îmi găsesc plăcerea."

Nu aştepta ca Dumnezeu să vorbească în numele tău sau să-i facă pe ceilalţi să te vadă exact aşa cum eşti, dacă nu eşti dispus să păşeşti în locul în care El doreşte să fii.' Poate asta înseamnă să intri în nişte ape murdare, însă făcând acest lucru, nu va mai trebuie să intervii în numele tău, să te lupţi pentru propriile drepturi sau să pretinzi ceva de la alţii. Dumnezeu va porunci forţelor implicate în circumstanţe să ţi se supună, să-ţi dăruiască, să te onoreze şi să te asculte. Nu va mai trebui să bâjbâi după răspunsul corect sau să te întrebi dacă un lucru este bun sau rău pentru tine. Dumnezeu îţi va dărui abilităţile şi resursele de care vei avea nevoie. De ce? Pentru că te găseşti acolo unde doreşte El să fii, împlinindu-i voia.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională FĂCÂNDU-I PE PLAC TATĂLUI | Salvatorul.ro
meniu prim
Ca și Numele Tău, Dumnezeule, și lauda Ta răsună până la marginile pământului; dreapta Ta este plină de îndurare. ( Psalmii 48:10 )