Devoțională IERTAREA AUTENTICĂ - 3

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 98
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/2479-iertarea-autentic-3]IERTAREA AUTENTICĂ - 3[/url]

"... fraţii Iul nu I-au putut răspunde, aşa de încremeniţi rămăseseră înaintea Iui. losif a zis fraţilor săi: "Apropiaţi-vă de mine..." Geneza, 45:},4

Nu vei intimida! De ce? Pentru că Biblia spune: "în dragoste nu este frică..." (l loan, 4:18). Deşi avea vieţile fraţilor săi în propriile mâini, losif s-a apropiat de fraţii săi cu lacrimi de compasiune. N-a făcut cele şase lucruri pe care le facem de obicei, când cineva ne răneşte: 1) n-a păstrat o distanţă rece; 2) nu le-a reamintit visul său şi necredinţa lor; 3) nu i-a făcut plăcere să-i vadă încremenind în prezenţa sa; 4) nu i-a privit cu desfătare în timp ce tremurau ca frunzele în vânt; 5) nu le-a poruncit sâ-i recunoască măreţia; 6) nu le-a zis: "V-am spus eu!" Pentru că dorea să fie iubit de fraţii săi, nu temut. Dorea restaurare nu răzbunare. A înţeles că beneficiile pe termen lung ale vindecării depăşesc cu mult satisfacţia pe termen scurt a răzbunării, losif a înţe¬les că eliberându-i îşi deschidea calea binecuvântărilor!

Nu ne tratează şi Dumnezeu în acelaşi mod? la aminte: "Şi voi n-aţi primit un duh de robie, ca să mai aveţi frică; ci aţi primit un duh de înfiere, care ne face să strigăm: "Ava! adică: Tată!" (Romani, 8:15) Cuvântul "Ava" înseamnă tată. Ce minunat! Dumnezeu nu ne readuce la suprafaţă trecutul! Nu ne ţine la distanţă din pricina păcatului! Nu, El doreşte să ştim că putem merge înaintea Sa oricând, "căţărându-ne" în poala Lui, simţindu-ne în siguranţă în braţele Sale şi spunându-i "Tată". Şi acest tip de iubire şi iertare doreşte Dumnezeu să-l arătăm altora - o dragoste care nu doreşte ca ceilalţi să se simtă temători în prezenţa noastră!
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională IERTAREA AUTENTICĂ - 3 | Salvatorul.ro
meniu prim
El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care îşi dă rodul la vremea lui şi ale cărui frunze nu se veştejesc: tot ce începe, duce la bun sfârşit.