Devoțională ÎL CAUŢI?

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 82
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/2488-l-cau-i]ÎL CAUŢI?[/url]

"... Se va arăta a doua oară.... celor ce L aşteaptă..." Evrei, 9:28

Este greu să-ţi imaginezi circumstanţe mai "umile" decât cele care au înconjurat naşterea lui Isus. Max Lucado a descris lucrurile în modul următor:

Grajdul pute, pământul este tare, fânul este rar. Din tavan atârnă pânze de păianjen şi şoarecii fug încoace şi încolo. Măria priveşte chipul fiului ei. A Domnului ei. Priveşte la maies-tuozitatea sa. în acest moment, fiinţa care înţelege cel mai bine cine este Dumnezeu şi care este planul Acestuia, este o adolescentă dintr-'un grajd mizer, îşi aminteşte cuvintele îngerilor: "împărăţia sa nu va avea sfârşit..." Maiestuozitate în mijlocul lumescului. Sfinţenie în mizeria băle¬garului ş'i transpiraţiei. Divinitate ce intră în lume pe pământul unui grajd.

Acest copilaş conducea cândva universul. Veşmintele eternităţii au fost schimbate cu zdrenţele care-i ţin de cald. Sala tronului său de aur schimbată cu un adăpost murdar pentru ani¬male.'îngerii care l se închinau înlocuiţi de păstori. Iar între timp oraşul fredona, fără să ştie că Dumnezeu le-a vizitat planeta. Hangiul n-ar fi crezut niciodată că tocmai I-a văzut pe Dumnezeu în frigul de afară. Iar oamenii ar fi ironizat orice om care le-ar fi spus că Mesia se află în braţele unei

10

adolescente, la marginea satului lor. Erau prea ocupaţi pentru a putea accepta o asemenea posi¬bilitate, însă cei care au ratat sosirea Maiestăţii Sale în acea noapte, n-au făcut-o din răutate, ci pentru că nu I-au căutat. Puţin s-au schimbat lucrurile în 2000 de ani, nu-i aşa?

Biblia spune: "...Se va arăta a doua oară, nu în vederea păcatului, ca să aducă mân¬tuirea celor ce-L aşteaptă." (Evrei, 9:28) Cu ocazia acestui Crăciun, caută-L!
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională ÎL CAUŢI? | Salvatorul.ro
meniu prim
Cea mai eficientă cale prin care Domnul ne maturizează spiritual este ...suferinţa.