Devoțională INTIMITATEA ÎN LOCUL ACTIVITĂŢII

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 92
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/2493-intimitatea-n-locul-activit-ii]INTIMITATEA ÎN LOCUL ACTIVITĂŢII[/url]

"...Măria şi a ales partea cea bună, care nu i se va lua." Luca, 10:42

Marta s-a îngrijorat pentru^un lucru bun; Isus venea la cină. Scopul ei este să-I facă pe plac. Până aici, totul este în regulă, însă ea a făcut o greşeală comună, una pe care mulţi o facem - munca ei devine mai importantă decât Domnul ei. Ceea ce a început ca o experienţă de slujire a devenit o slujire proprie. Uită că masa este dată în onoarea lui Isus, nu a ei. ţi se pare familiar acest lucru? la aminte la cuvintele ei: "Marta era împărţită cu multă slujire, a venit repede la El, şi l-a zis: "Doamne, nu-Ti pasă că soră-mea m-a lăsat să slujesc singură? Zi-i, deci, să-mi ajute." Drept răspuns, Isus i-a zis: "Marto, Marto, pentru multe lucruri te îngrijorezi şi te frămânţi tu, dar un singur lucru trebuieşte. Măria şi-a ales partea cea bună..." (Luca, 10:40-42) Ce a ales Măria? intimitatea în locul activităţii, în special a activităţii religioase care ne face să creăm impresie.

însă acest lucru se poate întâmpla şi celor care nu sunt parte a activităţilor bisericeşti. Este uimitor cât de mulţi oameni sclipitori, de succes, ating punctul extenuării, din pricina negli¬jării relaţiei cu Dumnezeu. Niciodată n-au intenţionat să ajungă aici; însă au învăţat să izbândească prin propriile puteri, nemaifiind obligaţi să se sprijine pe El. Sau, au intrat într-un şablon compor¬tamental cu Dumnezeu, ca şi cum El ar fi doar o altă întâlnire săptămânală, un client care are nevoie de atenţie duminica dimineaţa. Trebuie să înţelegi un lucru: doar când vei face din relaţia cu Dumnezeu, fundamentul vieţii taie, nu vei mai avea dificultăţi în a-ţi găsi adevăratul ţel şi în a te bucura de roadele muncii tale, experimentând "...pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pri¬cepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus." (Filipeni, 4:7)
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională INTIMITATEA ÎN LOCUL ACTIVITĂŢII | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiți treji, și vegheați! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răgnește, și caută pe cine să înghită. ( 1 Petru 5:8 )