Devoțională Arata-i mainile tale

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 167
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3187-arata-i-mainile-tale]Arata-i mainile tale[/url]

O fetiţă de 13 ani era pe patul de moarte. O soră credin­cioasă de la biserică o vizită şi căută să o întărească. Văzînd-o deprimată, o întrebă: .,Ţi-e frică de moarte?" "O, nu - răspunse ea, - dar nu ştiu ce voi putea să-I spun Domnului Isus cînd îl voi întîlni, căci nu ştiu să fi făcut nimic pentru El. Dumneavoastră ştiţi că mama, cînd a murit, mi-a lăsat mie în grijă pe cei patru frăţiori mai mici. Eu aveam atunci numai 8 ani, totuşi, am încercat să fac

ceea ce a făcut ea şi să îngrijesc de casă. După pregătirea mîncării, spălarea vaselor, spălarea hăinuţelor lor şi toate celelalte, seara eram aşa de obosită, încît nu mai puteam face nimic. Uneori, nici nu ajungeam să mă rog pînă la ca­păt, căci adormeam pe genunchi". Euînd minutele fetiţei într-ale ei, cu ochii plini de lacrimi, credincioasa îi zise: "Cînd vei ajunge în faţa Domnului Cristos, arată-I mîinile tale bătătorite şi va fi de ajuns".

Avem un Mîntuitor, care ştie toate ostenelile noastre!
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Arata-i mainile tale | Salvatorul.ro
meniu prim
Mai presus de toate, să aveți o dragoste fierbinte unii pentru alții, căci dragostea acoperă o sumedenie de păcate. ( 1 Petru 4:8 )