Devoțională Schimbarea lui Stanley

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 154
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3216-schimbarea-lui-stanley]Schimbarea lui Stanley[/url]

Întrucît, timp de vreo cinci ani, nu s-a mai ştiut nimic de misionarul David Livingstone din Africa, ziarul "New York Herald" a trimis pe H. M. Stanley, un faimos corespon­dent, să-1 caute în Africa. El 1-a găsit şi prin el L-a găsit pe Dumnezeu şi viaţa i-a devenit schimbată. Iată mărturia lui Stanley:

"în 1871, am mers în Africa, ca cel mai mare ateu din Londra. Dar, acolo a urmat un timp lung de reflecţie. Acolo, am văzut un om bătrîn, departe de lumea civilizată şi m-am întrebat: »Ce 1-a făcut să stea acolo? E ţicnit sau ce îl inspiră la aceasta?« După luni de zile de la întîlnire, am constatat că îl ascultam cu plăcere şi mă minunam cum el a împlinit cuvintele Bibliei: «Lăsaţi toate şi urmaţi-Mă«. Puţin cîte puţin, dragostea lui a devenit contagioasă. Văzînd blîndeţea şi zelul său am fost convertit, deşi el n-a încercat să facă aceasta."
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Schimbarea lui Stanley | Salvatorul.ro
meniu prim
Prețuiește fiecare moment pe care îl ai. Ține minte că timpul nu așteaptă pe nimeni...ieri a fost istorie, mâine va fi mister, dar azi este un dar de la Dumnezeu.