Devoțională Puterea pacatului

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 175
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3262-puterea-pacatului]Puterea pacatului[/url]

În 1971, Jim Irwin, un bun credincios, a pilotat Apolo 15 şi a ajuns pe lună. Totuşi după 10 ani, el s-a dovedit neputincios să piloteze o mică bărcuţă cu motor împotriva curentului oceanic.

În 1981, împreună cu soţia, fratele Jim s-a dus pentru concediu în insulele Bahama. într-o dimineaţă, el s-a urcat într-o bărcuţă cu motor şi s-a îndreptat spre insula vecină. Dar, acolo a debarcat pe o latură greşită. Dîndu-şi seama a revenit la bărcuţă şi a vrut să pornească motorul, dar n-a reuşit. Atunci, a încercat să vîslească, însă curînd şi-a dat seama că e dus de curent în largul oceanului, fără să se poată împotrivi. Toate cunoştinţele şi toată truda lui au fost zadarnice. Poate ar fi fost pierdut, dacă nu 1-ar fi zărit un iaht, care venea din direcţie opusă şi 1-a salvat.

Cazul acesta arată că fratele Jim, om de ştiinţă, din clipa cînd a fost luat de curent, a fost un neputincios. La fel, este în cele spirituale. Cineva poate fi mare savant, dar cînd a fost apucat de valul năpraznic de necredinţă şi păcat, nu se mai poate scăpa. Numai Cristos Domnul îl poate mîntui (Romani 10.13; Psalmul 107.21-30).
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Puterea pacatului | Salvatorul.ro
meniu prim
După cum trupul fără duh este mort, tot așa, și credința fără fapte este moartă. ( Iacov 2:26 )