Devoțională Pacatele te vor ajunge

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 171
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3267-pacatele-te-vor-ajunge]Pacatele te vor ajunge[/url]

Demult, cînd piraţii cutreierau apele Atlanticului, dintre Spania şi Statele de Sud ale Americii, vasul "Vrabia" urmărea de zor un alt vas. Se bănuia că, acesta se îndelet­nicea cu pirateria şi cu trafic ilegal. Vasul a fost oprit, per­cheziţionat, dar nu s-a găsit nici o dovadă printre hîrtiile lor de vreo vinovăţie. Vasul a fost dus, în portul cel mai apropiat şi se părea că trebuie să-i dea liber, căci nici autorităţile portului nu au putut stabili vreo vinovăţie.

în acel timp, un alt vas a sosit în port, vas care a avut aceeaşi rută. Trecînd pe lîngă o insulă, ofiţerul de serviciu zări un buhăiaş mort, înconjurat de rechini. El porunci ca buhăiaşul să fie remorcat de-a lungul vasului şi astfel marinarii reuşiră să prindă un rechin foarte mare. Cînd îl despicară, găsiră în el un pachet mare de hîrtii legate cu o sfoară. Hîrtiile vorbeau de faptele petrecute pe bordul unui vapor oarecare. Gîndindu-se că vor putea fi de vreun folos, ofiţerul le-a luat în păstrare şi le-a predat autorităţi lor cînd au sosit în port, tocmai cînd ancheta celuilalt vapor era pe terminate şi era să li se dea drumul. Căpitanul şi echipa sa au rămas încremeniţi, cînd li s-au pus în faţă hîrtiile, care erau dovezi ale nelegiuirilor lor. Ei cînd s-au văzut urmăriţi, au adunat toate hîrtiile, le-au legat pachet şi le-au aruncat în apele oceanului, crezînd că de acum sînt înmormîntate în adînc, dar păcatele i-a ajuns.

Tu nu poţi fugi de păcatele tale, ele te vor ajunge, "îţi voi pune totul sub ochi", spune Domnul (Psalmul 50.21). Apostolul Pavel scrie: "Şi crezi tu, omule, ... că vei scăpa de judecata lui Dumnezeu?" (Romani 2.3). Există o singu­ră scăpare, la Domnul Isus, mort în locul meu şi al tău.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Pacatele te vor ajunge | Salvatorul.ro
meniu prim
Adevărata măreţie locuieşte în caracterul omului, nu în abilităţile lui şi nici în poziţia pe care o ocupă.