Devoțională Nu e nimeni?

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 188
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3376-nu-e-nimeni]Nu e nimeni?[/url]

Alexander Duff a fost un bun misionar în India. La bătrîneţe s-a întors să moară în Scoţia. Ajuns acasă, a luat parte la o conferinţă anuală a bisericilor. Acolo, el a făcut apel ca unii din cei prezenţi să meargă misionari în India. El şi-a depus tot sufletul în acest apel, dar deodată a căzut leşinat. Imediat au sărit cîţiva, 1-au luat pe braţe şi 1-au dus într-o cameră anexă, iar un frate medic îi examina inima, în timpul acesta el şi-a revenit în fire şi a întrebat: "Unde sînt?" - "Staţi liniştit, i-a zis medicul, inima Dumnea¬voastră e prea slabă". - "Dar nu mi-am terminat apelul, duceţi-mă înapoi". - "Nu se poate, sînteţi prea slăbit, trebuie să staţi liniştit", zise medicul. Dar el făcu o sforţare şi se ridică, hotărîrea lui biruind neputinţa. Cu medicul de o parte şi cu preşedintele conferinţei de alta, se întoarse în

auditoriu. Toţi, în semn de respect, s-au ridicat în picioare, iar el şi-a continuat apelul: "Cînd regina Victoria cheamă voluntari pentru India, sute de tineri se prezintă, iar cînd Regele regilor, Isus, cheamă, nu e nimeni?" Apoi făcu o pauză. După ce respiră de cîteva ori, continuă: "Cu adevă¬rat nu e nimeni? Scoţia nu mai are fii pe care să-i trimită în India?" Din nou făcu o pauză. Apoi zise: "Bine, dacă Scoţia nu mai are aşa tineri, atunci bătrîn şi neputincios cum sînt, mă voi întoarce eu în India şi, chiar dacă nu mai pot să predic, voi sta să mor pe malurile Gangelui, ca ei să ştie că este cineva căruia îi pasă de sufletele lor". Deodată, o seamă de tineri se ridicară în picioare, ca răspuns că ei sînt gata să meargă în India.

Ogorul Evangheliei are nevoie de lucrători. Nu vrei să fii şi tu unul care să răspunzi chemării cereşti?
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Nu e nimeni? | Salvatorul.ro
meniu prim
Iar acum, Domnul vorbește și zice: " În trei ani, ca anii unui simbriaș, slava Moabului va fi disprețuită, împreună cu toată această mare mulțime; și ce va rămâne va fi puțin lucru, aproape nimic. " ( Isaia 16:14 )