Devoțională Tablou de valoare

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 183
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3389-tablou-de-valoare]Tablou de valoare[/url]

Cari C. Graf von Kospoth din Bad Homburg, Germania de Vest, a scris revistei "Time" următoarele:

"La începutul acestui secol, un prieten al bunicului meu, pictorul conte Harrach, a făcut o vizită la Briese, unde a fost în secolul al XVIII-lea casa bunicilor din Silezia, astăzi în Polonia. Acolo, a cercetat multe picturi vechi, pe care generaţii de iubitori de artă le-au colecţionat, în cursul cercetării, a găsit în podul casei două bucăţi de lemn pictat, iar o a treia bucată a găsit-o într-un coteţ, unde o curcă îşi clocea ouăle.

Harrach, bănuind că a făcut o mare descoperire, le-a şters de praf si le-a trimis la Academia de Artă din Dtisseldorf, care a confirmat că într-adevăr era o pictură de Rubens. lucrată prin anul 1609, şi reprezenta Familia sfîntă cu doi copii, Isus şi loan". Bucăţile de lemn puse împreună erau un frumos tablou de mare valoare. Cei ce le aveau nu le-au ştiut preţui.

Mulţi au Noul Testament, cu adevăratul tablou al Domnului Isus, dar nu i-au dat nici un preţ, ci a ajuns să fie umplut de praf.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Tablou de valoare | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu pierde niciodată ocazia de a vedea ceva frumos, căci frumuseţea este autograful lui Dumnezeu – poteca Sa de taină. Caut-o în fiecare chip, în peticul de cer albastru, în fiecare floare...