Devoțională Bilet pe amvon

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 66
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3483-bilet-pe-amvon]Bilet pe amvon[/url]

În Philadelphia există Biserica Baptistă a Harului. De la amvonul acestei biserici Dr. Russel Conwcîî. pastorul acestei biserici a zguduit oraşul şi a condus m u; te suflete ia picioarele Domnului. Pînă în ziua de azi. pe amvon unde e locul să pui Biblia se află înscrise cuvintele spuse de greci către Filip: "Domnule, am vrea să vedem pe Isus". Aceste cuvinte văzute doar de predicator ori de cîte ori se urca la amvon îl făcea conştient că lumea nu vrea să vadă talentul lui, oratoria lui, ci vrea să-L vadă pe Cristos Domnul. De El are lumea nevoie. Şi eu ştiu aceasta. De aceea aş vrea ca în aceste minute cînd pătrund în casele voastre, să vi-1 prezint pe El.

Pe El L-au prezentat toţi prorocii, îngerii şi chiar Dumnezeu Tatăl. E o onoare deosebită pentru mine, să vi-L prezint pe El căci El e singurul Mîntuitor. Şi tu de El ai nevoie.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Bilet pe amvon | Salvatorul
meniu prim
Religia curată și neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor, și să ne păzim neîntinați de lume. ( Iacov 1:27 )