Devoțională Aur fara valoare

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 200
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3535-aur-fara-valoare]Aur fara valoare[/url]

La 12 septembrie 1857, vaporul Central America a suferit naufragiu la Cape Hatteras din cauza unei furtuni năpraznice. La bord avea 600 de pasageri, cei mai mulţi erau mineri ce au plecat de la minele de aur din California, îşi făcuseră suma şi se întorceau acasă, plini de aur. îngroziţi de naufragiu, şi-au golit chimirele de la brîu de tot aurul ce-1 aveau ascuns acolo şi 1-au împrăştiat pe puntea vasului. Alţii aveau pungi mari, alţii traiste pline cu aur, iar unul avea un săculeţ cu aur făcut praf, în valoare de 20.000 de dolari, sumă nespus de mare pe vremea aceea. Totul a fost risipit pe jos şi au strigat celorlalţi să-şi ia cît le trebuie, dar nimeni nu s-a atins de bulgării de aur, căci doreau doar să poată scăpa cu viaţă.

Cînd se află omul în faţa morţii, atunci îşi dă seama că aurul nu mai are nici o valoare. Nu cumva şi tu ai preţuit aurul mai mult decît pe sufletul tău?
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Aur fara valoare | Salvatorul.ro
meniu prim
Mărturisiți-vă unii altora păcatele, și rugați-vă unii pentru alții, ca să fiți vindecați. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. ( Iacov 5:16 )