Devoțională Deosebire

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 63
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3539-deosebire]Deosebire[/url]

John Livingstone a fost fratele lui David Livingstone. Au crescut împreună. David s-a predat Domnului şi s-a hotărât să-L asculte, mergând ca misionar în Africa. John s-a hotărât să facă avere. A muncit din greu şi a reuşit să-şi facă o frumoasă avere. David a fost toată viaţa sărac, a trăit într-o colibă în Africa, a îndurat multe lipsuri şi a murit pe genunchi în Africa. Dar lumea întreagă a auzit despre el. John a murit într-o casă mare, în bogăţie. La moartea lui John, un ziar local care a anunţat moartea lui, îl prezenta că a fost fratele lui David Livingstone. Bogăţia lui nu i-a dat nici un renume nici pentru pământ şi cu atât mai puţin pentru cer.

Unii trăiesc ca şi copii ai pământului, alţii trăiesc pe pământ ca şi copii ai cerului. Tu cum trăieşti? Care e scopul tău în viaţă? Ce vei avea în veşnicie?
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Deosebire | Salvatorul
meniu prim
Iar acum, Domnul vorbește și zice: " În trei ani, ca anii unui simbriaș, slava Moabului va fi disprețuită, împreună cu toată această mare mulțime; și ce va rămâne va fi puțin lucru, aproape nimic. " ( Isaia 16:14 )